lady_freakish 21.08.10, 10:04 Cześć. czy ktoś z was zna przepis na sos curry który jest podawany w Green Wayu z kotletami z soi? kotlety udało mi się zrobić i wyszły smaczne, ale sos mi nigdy nie wychodzi. Nie przypomina w ogóle w smaku tamtego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Sos curry z Green Way IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 16:30 gdy ja szukam jakiegoś dania [sosu] itd, wpisuję w googlach albo na durszlaku, np tak: durszlak.pl/szukaj?cx=partner-pub- 5185607170940675:ly6n3u-4iak&cof=FORID:9&ie=UTF- 8&q=sos+curry&sa=Szukaj&siteurl=durszlak.pl/ potem analizuję składniki w podanych przepisach i wyobrażam sobie czy to właśnie ten przepis czasem trafiam, choć do dziś szukam przepisu na 2 potrawy, absolutnie fantastyczne - i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Sos curry z Green Way 21.08.10, 16:40 Tu byla dyskusja, ale nie wiem, czy to ten sam sos: forum.gazeta.pl/forum/w,77,10459570,,sos_curry_do_warzyw_na_goraco.html?v=2 Inny: www.cincin.cc/index.php?showtopic=30462 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_freakish Re: Sos curry z Green Way 21.08.10, 19:04 szkoda, że nie zamawiałam nigdy tych warzyw z curry, bo nie znam akurat tej potrawy. Wiem tylko, że nie było dodatków pomidorów, a sos był dość słodki. Dzięki za rady ;) Odpowiedz Link Zgłoś