hotally 21.09.10, 18:15 Co się wsadza do otwartego szampana, żeby nie stracił bąbelków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: do szampana 21.09.10, 18:51 korek wszelkie "babcine sposoby" z lyzeczka, widelcem, serwtka itp nie dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagatella Mala lyzeczke najlepiej IP: *.fbx.proxad.net 21.09.10, 21:56 ale to dziala tylko z dnia na dzien, a jesli na dluzej (!!!) to prawdziwy korek, ale tylko taki np jak z butelki po porto bo zaden inny nie wejdzie przeciez:) Plastikowych zatyczek nawet nie probuj, o kant tylka rozbic i szampan/wino musujace zmienia swoj bukiet; Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Mala lyzeczke najlepiej 22.09.10, 19:46 łyżeczka zadziałała, dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: do szampana 22.09.10, 17:00 Ja bym nie dała rady wypić całego szampana :P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: do szampana 22.09.10, 19:46 sama nie sama ;] miałam gościa, który pił inny alkohol. Ja piję tylko albo wino albo szampana, ostatnio częściej to drugie, więc można powiedzieć, że "sama" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: do szampana 22.09.10, 21:16 Łyżeczka działa i di szampana i do piwa, patent sprawdzony od lat. Ale czy ktoś potrafi wyjaśnić - dlaczego działa? Jak? Odpowiedz Link Zgłoś