Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE?

IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 23:27
JAKIE EFEKTY I CO SIĘ JE?
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? 12.04.04, 23:31
      na forach prywatnych w dziale zdrowie jest kilka forów poświęconych chudnięciu
      i dietom. Wiem, że wiele osób tam chwytało się różnych metod, zajrzyj tam i
      wypytaj. Powodzenia!

16%VOL
      22%VAT
      • ada296 Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? 13.04.04, 00:19
        przypadkiem znalazłam
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=11807434
        i spróbuj tutaj
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=342
        pozdrawiam i powodzenia
    • Gość: ania Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? IP: *.ska01.telsat.wroc.pl 14.04.04, 07:13
      Stosowałam.
      Wykupiłam zestaw "posiłków" na 10 dni (to jest minimum; maximum to 21 dni),
      zapłaciłam około 190 zł, więc niemało - tzn: jedząc "normalnie" przez 10 dni
      wydałabym przynajmniej o połowę mniej.

Je się 3 razy dziennie takie budynie - proszek z saszetek rozpuszczony w
      określonej ilości wody. Można wybierać różne smaki - słodkie (truskawkowy,
      owoce leśne, itp) i słone (zupa jarzynowa, pomidorowa, grzybowa, itp).
      Pije się też po 2 litry wody mineralnej dziennie.

Efekty oczywiście są, z tym, że ja po paru jesiennych miesiącach wróciłam do
      dawnej wagi, niestety.

Przez casły czas stosowania diety jest się głodnym (co nie znaczy, że zawsze
      bardzo).
      Ubocznych efektów nie odnotowałam.

Dla mnie osobiście ta dieta była bardzo trudna - za bardzo. Wybrałam początek
      czerwca - wiadomo: kiedy jest cieplej łatwiej powstrzymywać się od jedzenia.
      Ale wtedy właśnie pojawiły się truskawki, czereśnie, sklepy pełne pysznych
      nowalijek... Utrzymanie diety właśnie z tego powody przychodziło mi z wieklim
      trudem - ja za bardzo lubię smaki, żeby zadowalać się budyniem o smaku
      syntetycznym. Wolę się odchudzać w sposób "tradycyjny" - lekka kuchnia, potrawy
      w małych ilościach, ale potrawy, normalne, pełne smaki.

Mój wniosek: choć efekty były, nie powtórzę - nie jestem w stanie.

życzę powodzenia, cokolwiek nie postanowisz

ania
    • marghot Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? 14.04.04, 08:16
      próbowała stosować tę diete moja koleżanka. pierwsze dni były straszne, ale
      zagryzła zęby. po ok. 10 dniach jednak zrezygnowała, ponieważ czuła się słaba,
      miała zawroty głowy i mdliło ją.
      ale przecież nie każda dieta nadaje się dla każdego, choc przyznam, że
      słyszałam kilka niepochlebnych opinii nt. tej diety.
    • Gość: daria Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? IP: *.mofnet.gov.pl 14.04.04, 08:48
      Stosowałam. Nie polecam. Oczywiście, że sie chudnie, ale taki sam skutek ma
      dieta kapuściano-owocowo-warzywna, a poza tym jest duuużo tańsza, bardziej
      urozmaicona i na pewno zdrowsza.
      • joko5 Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? 14.04.04, 09:23
        Stosowałam przez 4 m-ce i schudłam 35kg. Polecam!!!!! Za zestaw 3 tygodniowy
        zapłaciłam 315PLN to nie jest dużo biorąc pod uwagę, że nie kupowałam żadnego
        innego jedzenia, jeden posiłek wynosił 5,00PLN więc trudno kupić coś na obiad
        za taką twotę.
        • linn_linn Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? 14.04.04, 09:37
          Przyjmijmy, ze tak bylo... Jak dawno temu?
          • bird-dogging Re: CZY KTOŚ STOSOWAŁ DIETĘ CAMBRIGE? 14.04.04, 12:57
            ja tak. wiele lat temu z niezlym skutkiem. wrocilo mi 5 kilo przez 7 lat, wiec
            wlasnie powtorzylam caly cykl.
            jedna torebk kosztuje 6,20. nie jest to malo.
            najwiekszym problemem dla mnie jest gryzienie, a raczej jego brak. 3 tygodnie
            sa trudne glownie ze wzgledow towarzyskich, a nie zawsze czlowkiek mam ochote,
            zeby sie tlumaczyc. zamierzam jeszcze zastosowac 10dniowke. chce zdarzyc przed
            sezonem owocowym: truskawki, czeresnie itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka