hibernacja1 12.12.10, 16:56 Miłe Panie, Czy macie sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie mogłabym zamówić coś gotowego na święta? Nidgy wcześniej nie korzystałam z takich możliwości, stąd to pytanie. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: catering świąteczny - Warszawa 12.12.10, 19:46 'Leniwa Gospodyni' na Nowowiejskiej przy pl. Politechniki. Ceny bardzo przyzwoite, jakosc przednia (ryby, pieczenie na zimno, salatki, uszka, znakomity kremowy sernik wiedenski itd). Tylko trzeba samemu odebrac i nie wiem, czy juz nie skonczyli zapisow, bo do nich przed swietami sie ludzie dobijają. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f befsztyk.pl godny polecenia, zetknalem sie 12.12.10, 20:17 z ich produktami jakos rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
hibernacja1 Re: catering świąteczny - Warszawa 12.12.10, 22:54 b.dziękuję, sprawdzę, Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: catering świąteczny - Warszawa 13.12.10, 01:22 Moze zadzwon do nich najpierw - na stronie znalazlam informacje, ze zapisy byly do soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotajagoda Karino 13.12.10, 10:51 Również na Nowowiejskiej ale bliżej Placu Zbawiciela jest bar Karino a obok sklepik z garmażerią. Choć wygląda jak relikt PRL-u to gotują tam smacznie. Zamawiam tam co roku dania na firmową Wigilię i nigdy się nie zawiodłam. Zamówienia przyjmują do 15-go. Odpowiedz Link Zgłoś
a-kuku-a-kuku Jakie święta? 09.11.13, 09:36 A o jakie święta chodzi? Bo świąt jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś