Gość: gosc IP: 82.139.156.* 05.02.11, 22:49 mam pytanie czy faktycznie jest taki zdrowy?? może ktos wie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? IP: *.dyn.iinet.net.au 06.02.11, 09:33 Moj kolega pijal w celach dietetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? IP: 82.139.156.* 06.02.11, 10:09 Pytam poniewaz duzo naczytałam sie na temat octu jabłkowego i sa sa same pozytywy. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? 06.02.11, 10:25 smaczny latem z woda sodowa, osobiscie wole ocet malinowy do wody sodowej, lyzka na szklanke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? IP: 82.139.156.* 06.02.11, 10:31 Do tego 2 łyzeczki melasy podobno ma duzo zelaza i magnezu. A od octu sie chudnie obniża poziom złego cholesterolu itd. równiez oczyszcza organizm ze złogów. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? 08.02.11, 19:15 polacano mi melase, jako zrodlo zelaza, bo miesa nie moge wciaz ale smak mnie odstrasza, nawet z herbata nie daje rady z tym octem smakuje lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? 08.02.11, 15:49 Czy rzeczywiscie pija sie ocet w celach leczniczych lub dla przyjemności ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? IP: *.bredband.comhem.se 06.02.11, 11:43 Znajoma popija taki ocet po to, aby schudnac. Szczegolnie jak spalaszuje cos kalorycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzia Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? IP: 89.230.84.* 06.02.11, 12:02 Tak, ja pije ocet jablkowy lyzke na szklanke wody, w celach leczniczych i jak narazie sprawdza sie znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs ocet jablkowy 06.02.11, 12:16 oczywiscie duzo pisza na temat odchudzania? z malinowym spotkalam sie pierwszy raz jako dodatek do szampana, jak sie nie myle to juz cos takiego pisalam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: ocet jablkowy IP: *.kaskada.net 06.02.11, 17:01 Zrobiłam kiedyś ocet jabłkowy, bo chciałam się z jego pomocą odchudzać. Wyszedł OK. Przelałam do słoika zakręcanego zwykłą złotą nakrętką. Po kilku miesiącach nakrętka się rozpadła. Teraz już nie piję żadnego octu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: ocet jablkowy IP: 213.199.253.* 08.02.11, 10:33 A gdzie można kupi taki ocet jabłkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: ocet jablkowy 08.02.11, 11:29 Gość portalu: sss napisał(a): > A gdzie można kupi taki ocet jabłkowy? ja dostane wszedzie gdzie kupuje tez ten malinowy, przeciesz to podstawowy produkt kupisz wszedzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ocet jablkowy IP: 82.139.156.* 08.02.11, 16:17 Ja kupuje w zdrowej żywnosci. melase też. Mozna pic z miodem również. Odpowiedz Link Zgłoś
very.martini Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? 09.02.11, 12:19 Ja kiedys pilam, rano na czczo w celach orzezwieniowych, ale tez uzupelnialam sobie potas w ten mily sposob. Bardzo lubie octy poza szpirytusowym;) Gornicka duzo pisala o occie, nigdy w kontekscie chudniecia czy czegos takiego. Predzej wzmacniania, napakowania potasem i czyms tam jeszcze i oczyszczenia. Ja od tego odeszlam, bo przerzucilam sie na sposob jedzenia wykluczajacy picie zimnej wody z kwasami;) Lyzeczke na szklanke przegotowanej zimnej wody, pol godziny przed sniadaniem. Samemu mozna wyrodukowac (obierki, o ile mnie pamiec nie myli), ale mnie sie nie chcialo. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 15:13 dr Górnicka w książce "Apteka natury " w dziale o niedoborach żelaza zaleca pić napój z octem jabłkowym.Na pół szklanki ciepłej wody 1 łyżeczka miodu i 2 łyżki octu jabłkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: czy pije ktos ocet jabĸowy? 12.02.11, 15:28 Nic nie jest absolutnie zdrowe, ani absolutnie szkodliwe: wszystko zalezy do dawki. szczuplejsza.pl/zdrowa-ywno/suplementy-diety/ocet-jabkowy/221-czy-ocet-jabkowy-pomaga-schudn.html Odpowiedz Link Zgłoś