Gość: izzi IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 25.04.04, 15:29 Kupiłam na targu taką drewnianą łyżkę z dziurką w środku, za 1 zł i na cześć tego forum nazwałam dyzdeczką.I bardzo mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emeryt Re: kupiłam dyzdeczkę IP: *.home.cgocable.net 25.04.04, 15:43 Tak Izzi a na czesc tego forum masz w nagrode zjesc ta lyzka talerz zupy. huehehe..dyzdeczka,ladnie nazwane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saiss Re: kupiłam dyzdeczkę IP: *.lodz.msk.pl 25.04.04, 15:57 Miłego dyźdania ;) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzi Re: kupiłam dyzdeczkę IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 25.04.04, 21:44 Zupy nie będę jeść dyzdeczką, a nazwę po raz pierwszy "usłyszałam" na tym forum (moniska) w poście o fajnym smarowidełku i bardzo mi się spodobało.Potem na prezentacjach osób gotujących na ekranie zobaczyłam, jak wszystko przemieszują taką fajną drewnianą kopyścią z dziurką, zobaczyłam na targu taką samą i nazwałam dyzdeczką.Rodzina się trochę dziwi, ale już wszyscy mówimy "pomieszaj dyzdeczką, to się nie oparzysz". Odpowiedz Link Zgłoś