Dodaj do ulubionych

patelnie na indukcję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 09:36
Czy kupujecie idealnie dopasowane do pola grzewczego? Mam na oku te allegro.pl/show_item.php?item=1456408071&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. Niestety średnica ich podstawy jest większa odpowiednio o 1 cm, 2 cm.
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: patelnie na indukcję 15.02.11, 11:05
      tak, ale przy kuchni indukcyjnej wielkosc dna:)) nie ma zanczenia.
      m.s
      • Gość: zenka Re: patelnie na indukcję IP: 213.199.241.* 15.02.11, 11:16
        A no też mi się tak wydaje :) zresztą przecież w kuchni potrzebujemy i małych patelni i dużych.. Ze swojej strony mogę polecić patelnię ceramiczną, świetny sprzęt, już na pewno nie wrócę do patelni teflonowych.
        • mathias_sammer Re: patelnie na indukcję 15.02.11, 11:24
          nie porzucaj teflonu! teflon jest najlepszym wynalazkiem na swiecie dla biedakow. skwarki bardzo ladnie skwiercza na teflonie:)
          m.s.
          • berni-kla Re: patelnie na indukcję 16.02.11, 10:49
            Nie bardzo rozumiem to stwierdzenie, że teflon jest dla biedaków?? :) Oczywiście też jestem za ceramiką, bardzo przyjemnie się jej używa (nożem i widelcem :D). A na niej skwarki też skwierczą ;) Moja patelnia
      • Gość: bodzia138 Re: patelnie na indukcję IP: 89.230.84.* 15.02.11, 11:23
        Nie wiem dlaczego akurat chcesz kupowac na allegro, skoro ten asortyment mozna nabyc w sklepie i wizualnie widzisz co nabywasz. Raz sie tylko zdecydowalam zakupic rondel na indukcje, i musialam pozniej nim uszczesliwic rodzine. Dlaczego?. Poniewaz zapomnialam zapytac sprzedajacego czy aby nie posiada po srodku malego wglebienia, co dyskwalifikuje go do mojej kuchenki. Wszystkie garnki jakie posiadam musza miec plaskie dno bez tego wglebienia, bo inaczej kuchenka mi nie dziala.
        • mathias_sammer Re: patelnie na indukcję 15.02.11, 11:26
          masz racje, plaskie dno jest wazniejsze niz jego powierzchnia. zadnych zaglebien.
          m.s.
        • Gość: senin Re: patelnie na indukcję IP: *.253-211-101.QLD.netspace.net.au 15.02.11, 12:05
          Gość portalu: bodzia138 napisał(a):

> Nie wiem dlaczego akurat chcesz kupowac na allegro, skoro ten asortyment mozna
          > nabyc w sklepie i wizualnie widzisz co nabywasz.

ja zazwyczaj tez wole widziec wizualnie ;P, dobrze jest teez slyszec audialnie :))) jak te skwarki skwiercza...ale nie wszystkim to dane, wszak z biedakami smazacymi na teflonie nie bedziemy sie zadawac ;))
      • Gość: meg Re: patelnie na indukcję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 15:27
        nie ma pod warunkiem, że patelnia mniejsza od pola, a w tym wypadku, co prawda niewiele, ale jedna jest większa. Dostałam patelnię do naleśników, dużo większą i brzegi się nie smażą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka