Gość: gość IP: 212.160.253.* 10.05.04, 09:10 ja tradycyjnie- jaja, pomidory i bazylia. slyszalam o omletach z bananami, ale nie mam ochoty probowac. jakie sa wasze sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: jak przygotowujecie wasze ulubione omlety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 10:58 ja uwielbiam szpinak wiec moja wersja jest ze szpinakiem i pomidorkami obsmazam szpinak do tego dodaje pomidorki calosc zlaewma sbeltanym jajeczkiem sole pieprze i koniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: jak przygotowujecie wasze ulubione omlety? 10.05.04, 15:41 A ja najbardziej lubię puszyste omlety na słodko. Ubijam białka na sztywno, a żółtka ucieram z cukrem zwykłym i odrobiną waniliowego. Potem łącze to wszystko, dodaję mąkę i mieszam (ale nie mikserem). Proste, szybkie i przepyszne. A do tego można łączyć z całą masą rzeczy - owocami, dżemami, polewą czekoladową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel biszkoptowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:15 zdecydowanie wole biszkopciaka :) nie ma nic lepszego na sniadanko dla ukochanej osoby :) szkoda tylko,ze to ja stoje nad patelnia, ale tak jakos padl podzial obowiazkow :) No i moj Misiek to tylko kanapki potrafi zrobic ;) ps. Tak swoja droga, cos jednak jest z tym powiedzeniem,ze przez zoladek do serca.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: biszkoptowy... IP: 213.17.133.* 10.05.04, 19:40 Mój jest z żółtym startym serem i ziołami. Pyszny, puszysty, w środku rozpływająca się w ustach masa. Odpowiedz Link Zgłoś