kosmopolitesiorbut Bezpośrednie zgłoszenie odnosi skutek szybciej niż 03.06.11, 14:47 klikanie na kosz: forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Bezpośrednie zgłoszenie odnosi skutek szybcie 03.06.11, 16:53 kosmopolitesiorbut napisał: > klikanie na kosz: forum@gazeta.pl a myślisz, ze nie klikam? palec mnie boli :D Odpowiedz Link Zgłoś
kosmopolitesiorbut Link do spamera na maila moderacji trzeba wysłać. 03.06.11, 17:55 Na to reagują nawet dość szybko... Nie kilka dni tylko kilka godzin..:-D Odpowiedz Link Zgłoś
renia444 Re: Moderatooor pilnie potrzebny 03.06.11, 15:51 stojak z nozami musi byc tandeta, ze nie chce sie sprzedawac i trzeba spamowac Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Moderatooor pilnie potrzebny 05.06.11, 00:13 marghe_72 napisała: > bo nas spam zalewa Marghe, pisz na abuse albo na forum o moderacji: forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html Podając konkretne nicki i linkując posty. Sama byłam zdziwiona, ale uwolniłam "nas" w ten sposób od nieszczęsnej żółtejkaczki od kuchni pseudoindonezyjskiej. Zablokowali jej / mu nick. Odpowiedz Link Zgłoś