Gość: Ania IP: *.152.155.58.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.11, 11:05 Poradźcie, jak zrobić kawę z mlekiem sojowym, żeby mleko się nie zwarzyło? Próbowałam z zimnym, gorącym, warzy się zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Kawa z mlekiem sojowym IP: *.adsl.alicedsl.de 23.07.11, 11:20 mi sie nic nie warzy,wszystko wychodzi tylko jakos smak nieodpowiada,taki "trawiasty"smak ma:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Kawa z mlekiem sojowym IP: *.play-internet.pl 23.07.11, 13:38 Mnie tez sie nigdy nie zwarzylo, kupowalam francuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eia Re: Kawa z mlekiem sojowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 14:09 Mnie też się nigdy nie zwarzyło (ja z kolei używam hiszpańskiego - dostępne w polskich marketach), więc Twoje nieudane podejścia spowodowane są pewnie rodzajem mleka. Jakie kupujesz? I przede wszystkim - co ma w składzie? Jeśli nafaszerowane jest zagęstnikami, maltodekstrynami i innymi skrobiami, to może różnie reagować. Moje składa się z wody i soi Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Kawa z mlekiem sojowym 23.07.11, 14:49 u mnie to loteria "mleko" od dwoch producentow - zawsze tych samych, kawa najczesciej z pressa, czasami z maszynki , zwarza sie bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ubijaj na piane 23.07.11, 18:19 to jedyny sposób a zwarzone smakuje norlamie, trzeba je tylko przed wypiciem zameiszac, to znikaja ślady zwarzenia sie Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka001 Re: Kawa z mlekiem sojowym 23.07.11, 19:00 mnie się nie warzy, wlewam zimne do gorącej kawy. Może to od mleka zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Kawa z mlekiem sojowym 23.07.11, 20:12 Używam dwóch marek mleka sojowego, jednej najpopularniejszej na a.... , a drugiej z Biedronki. Oba nie zważyły mi się nigdy, zawsze dolewam do gorącej kawy rozpuszczalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: Kawa z mlekiem sojowym IP: *.net.azartsat.pl 29.11.13, 18:35 Chemiku młody! Konieczne dla Ciebie są korepetycje z ortografii języka polskiego. A więc kup słownik ortograficzny i do nauki!!! Po polsku piszemy " reguła"! Odpowiedz Link Zgłoś