Dodaj do ulubionych

Sernik z malinami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 11:01
Witam. Poszukuję przepisu na sernik z malinami na spodzie z kruszonych ciastek. Tego typu serniki podaje się często w kawiarniach, a ja chciałabym właśnie taki upiec dla gości. Oczywiście, że google nie gryzą i wyszukałam masę przepisów na taki sernik, ale bardzo Was proszę o przepis sprawdzony i godny polecenia, gdyż nie bardzo już mam czas na skuchę z przypadkowo wynalezionego przepisu ;) Z góry dziękuję !
Obserwuj wątek
    • monkabe Re: Sernik z malinami 05.02.12, 11:09
      whiteplate.blogspot.com/2009/06/sernik-z-biaa-czekolada-i-jagodami.html
      Robiłam go już wiele razy, najczęściej właśnie z malinami. Jest przepyszny.
      Zależy tylko ile masz czasu, bo powinien wystygnąć w piekarniku a później chłodzić się co najmniej kilka godzin w lodówce, najlepiej całą noc.
    • agulag76 Re: Sernik z malinami 06.02.12, 13:30

gotowaniecieszy.blox.pl/2010/08/Kremowy-sernik-z-jezynami-i-biala-czekolada.html
      Polecam - bez owoców też wychodzi świetny ;)
      • Gość: AgnieszkaW Re: Sernik z malinami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 10:19
        Bardzo dziękuję za przepisy !!!
        • kr_ka_11 Re: Sernik z malinami 08.02.12, 10:32
          ja ten przepis polecam, niebiański smak i dość łatwo się robi
          mojewypieki.blox.pl/2007/09/Sernik-z-biala-czekolada-i-malinami.html

• mhr2 uwielbiam maliny, ich nie dodaje do pieczenia 08.02.12, 10:41
            kr_ka_11 napisała:

> ja ten przepis polecam, niebiański smak i dość łatwo się robi
            > mojewypieki.blox.pl/2007/09/Sernik-z-biala-czekolada-i-malinami.html
            >
    • bene_gesserit Re: Sernik z malinami 11.02.12, 00:58
      Zebys jeszcze, reklamujac swojego blogaska, pisal z sensem i ciekawie, to by tak nie drażniło.
      Mnie osobiscie twoje reklamowe napady na forum irytują. A jesli chodzi o odwiedzenie blogaska - zdecydowanie antyreklamujesz. I nachalnoscia, i wątpliwą merytoryką wpisow. Nie zastanawia cie, czemu mimo uporczywego spamowania, nikt cie nie odwiedza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka