Gość: Dorka IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 10:52 prośba o sprawdzony przepis:) mam jeszcze pytanie czy blache do muffinek trzeba wysmarować masłem i posypać bułka tartą? nie mam papierowych torebek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmopolitesiorbut Re: W y s z u k i w a r k a - nadal działa... 20.02.12, 11:01 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Muffinki+czekoladowe&s.sm.forumXx=77&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=Muffinki+czekoladowe Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Muffinki czekoladowe 20.02.12, 11:48 Ja piekłam ostatnio te - Muffinki mocno czekoladowe Wyszły super! :) Są naprawdę mocno czekoladowe, uważam, że można dodać do środka jakąś konfiturę lub dżem i tak zrobię następnym razem. Podawałam je z sosem czekoladowym i bitą śmietaną. Czekoladę do kremu dałam pół na pół gorzką z ciemną, bo my lubimy na dość mocno słodko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qawa Re: Muffinki czekoladowe IP: 212.160.148.* 20.02.12, 11:50 wysmarowac ale nie wysypaywac sprawdzone przepisy: podwojnie czekoladowe z marshmallows z czekolada-wilgotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Muffinki czekoladowe IP: *.aster.pl 20.02.12, 22:47 piekłam te wyśmienite:) mojewypieki.blox.pl/2008/11/Muffiny-mocno-czekoladowe-z-wisniami.html Odpowiedz Link Zgłoś
para-buch Re: Muffinki czekoladowe 22.02.12, 09:18 Silikonowej ani nie smarujesz, ani nie wysypujesz. Blaszkę tradycyjną, choć w kształcie do muffinek możesz wyłożyć papierem do pieczenia lub - wygodniej wysmarować. Tych nowych gładkich nie obsypywałabym już bułka, ale starsze - metalowe (może bardziej formy do babeczek niż muffinek, choć dla mnie to jeden pies, a polskie słowo ładniejsze) - tak. Odpowiedz Link Zgłoś