Gość: maria IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.12, 11:48 Mam pytanie: czy jest gdzieś w Polsce dostępny ocet jerez? Wszystko co do tej pory sprawdziłam, pisze: chwilowo niedostępny. Proszę o pomocne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmopolitesiorbut Re: hiszpański ocet jerez 11.03.12, 11:53 Kto to jest "Wszystko" co tak "pisze"? Zachciało Ci się sprawdzić tylko porównywarkę cen "ceneo" a potem siup! I na łatwiznę. Proszę bardzo, pierwsze z brzegu: www.lamaree.pl/pl/art/1066/Ocet-jerez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: hiszpański ocet jerez IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.12, 12:22 Tą stronę już dawno sprawdziłam jak też wiele innych, które są np. w Google. Owszem , mają w ofercie, ale nie na stanie. Porównywarki cen nie sprawdzałam, bo akurat cena najmniej mnie interesowała. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: hiszpański ocet jerez 14.03.12, 22:40 kupilam w Lidlu w ramach tygodnia hiszpanskiego,moze sie gdzies tam jeszcze placza resztki. No i sprawdz w ALMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: hiszpański ocet jerez IP: *.37.52.107.static.user.ono.com 15.03.12, 01:20 Daj mi adres i wysle Ci pare róznych typów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: hiszpański ocet jerez IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.12, 00:26 Dzięki za pomoc. Ale po wielu staraniach udało mi się wreszcie załatwić. W najbliższych dniach ma do mnie dotrzeć. Pozdrawiam wszystkich życzliwych. Odpowiedz Link Zgłoś