Gość: ~KASIA~ IP: 212.160.152.* 18.06.04, 23:14 linn linn proszę Cię zajrzy pod wątek z tą moją nieszczęsną maszyną.... wreszcie ją mam i nic tylko saaame kłopoty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~KASIA~ Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom IP: 212.160.152.* 18.06.04, 23:18 baaaardzo prosze o kontakt, bo chcialam ci wysłać zdjęcia tej maszyny. kasia.kasia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 18.06.04, 23:22 linn chyba raczej rano bywa, ale nie mogłabyś oprócz innych poszukiwań zwyczajnie napisać do producenta? a skoro mówiłaś o niem linkach, to ten widziałaś? www.axtwurf.de/veggi/brotbackautomaten_rezepte.htm no ale na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~KASIA~ Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom IP: 212.160.152.* 18.06.04, 23:29 jottka ,no pewnie, juz sobienawet prztłumaczyłam te przepisy, ale dziękuję bardzo. Problem w tym ze Tchibo jako Tchibo w niemczech co jakis czas wypuszcza na rynek takie rózne śmieszne rzeczy łącznie ze strojami kąpielowymi. I właśnie jedna z tych rzeczy były te maszyny. Sygnowane przez Tchibo, ale producentem jest chyba Lectro-mat. ale nic na ten temat nie znalazłam. Napisałam do Tchibo, ale cisza.... Maszyna nie jest nowa,ma (na moje oko oczywiście) 4-5 lat maximum. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 09:42 Juz wyslalam pierwsze informacje. Wysle maila / do skrzynki gazetowej rzadko zagladam /. Na producentow nie nalezy liczyc. Nawet ich przepisy zawodza. Poza tym te maszyny najczesciej sa zlecne do produkcji i dotarcie do kogos, kto je zna nie jest latwe. Nawet z gwarancjami bywaja klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kasia Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 11:45 linn_linn wysłalam zdjecia! pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.kasia Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 12:45 opis juz wysłałam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 14:23 No to bedziemy "rozgryzac" te maszyne. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 15:46 W e-mailu zapominalam dodac, ze niektore maszyny maja funkcje ustawiania programu na kilka godzin wczesniej / np. na trzecia w nocy /. Ja jeszcze tego nie stosowalam. Odpowiedz Link Zgłoś