Dodaj do ulubionych

Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecromat -

IP: 212.160.152.* 18.06.04, 23:14
linn linn proszę Cię zajrzy pod wątek z tą moją nieszczęsną maszyną....
wreszcie ją mam i nic tylko saaame kłopoty
Obserwuj wątek
    • Gość: ~KASIA~ Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom IP: 212.160.152.* 18.06.04, 23:18
      baaaardzo prosze o kontakt, bo chcialam ci wysłać zdjęcia tej maszyny.

kasia.kasia@gazeta.pl
      • jottka Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 18.06.04, 23:22
        linn chyba raczej rano bywa, ale nie mogłabyś oprócz innych poszukiwań
        zwyczajnie napisać do producenta?

a skoro mówiłaś o niem linkach, to ten widziałaś?
        www.axtwurf.de/veggi/brotbackautomaten_rezepte.htm
        no ale na wszelki wypadek
        • Gość: ~KASIA~ Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom IP: 212.160.152.* 18.06.04, 23:29
          jottka ,no pewnie, juz sobienawet prztłumaczyłam te przepisy, ale dziękuję
          bardzo.

Problem w tym ze Tchibo jako Tchibo w niemczech co jakis czas wypuszcza na
          rynek takie rózne śmieszne rzeczy łącznie ze strojami kąpielowymi. I właśnie
          jedna z tych rzeczy były te maszyny. Sygnowane przez Tchibo, ale producentem
          jest chyba Lectro-mat. ale nic na ten temat nie znalazłam. Napisałam do Tchibo,
          ale cisza....
          Maszyna nie jest nowa,ma (na moje oko oczywiście) 4-5 lat maximum.
          • linn_linn Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 09:42
            Juz wyslalam pierwsze informacje. Wysle maila / do skrzynki gazetowej rzadko
            zagladam /.
            Na producentow nie nalezy liczyc. Nawet ich przepisy zawodza. Poza tym te
            maszyny najczesciej sa zlecne do produkcji i dotarcie do kogos, kto je zna nie
            jest latwe. Nawet z gwarancjami bywaja klopoty.
    • kasia.kasia Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 11:45
      linn_linn

wysłalam zdjecia!

pozdrawiam

kasia
    • kasia.kasia Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 12:45
      opis juz wysłałam :-))
      • linn_linn Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 14:23
        No to bedziemy "rozgryzac" te maszyne.
        • linn_linn Re: Linn_linn - maszyna do chleba Tchibo Lecrom 19.06.04, 15:46
          W e-mailu zapominalam dodac, ze niektore maszyny maja funkcje ustawiania
          programu na kilka godzin wczesniej / np. na trzecia w nocy /. Ja jeszcze tego
          nie stosowalam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka