Gość: Aguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:43 Pamiętacie jaki kilkanaście lat temu były oranżady ze słomką w woreczkach foliowych. Jak dla mnie były super. Szkoda, że już ich nie ma. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguś Re: Oranżada w woreczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 22:45 UPSSS!!! Sorki nie zauważyłam, że jest forum napoje. Mój błąd. Już się stąd wynoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Oranżada w woreczku 21.06.04, 10:23 A dlaczego? O napojach tez tu dyskutujemy. We Wloszech kupuje czasem napoje w malych i miekkich torebkach z dosc grubego plastiku. Sa zakrecane / bez dolaczonej slomki /. Bardzo wygodne. Mozna wlozyc nawet do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
borgia1 Re: Oranżada w woreczku 21.06.04, 10:27 Mnie nie smakowała, więc nie piłam. W przeciwieństwie do oranżady w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Oranżada w woreczku 21.06.04, 12:12 zazwyczaj były bardzo ciepłe, bo handlarze sprzedawali je w czasie upałów i to bynajmniej nie z lodówki. W dodatku sztuką było tak przebić worek, żeby się nie wylało. Odpowiedz Link Zgłoś