Gość: Niunia IP: *.centertel.pl 20.07.12, 13:22 Wali po oczach gdzie się nie ruszyć nachalna reklama tej treści. Czy ktoś wie o co chodzi? Czy Ci pseudokucharze nawet lato muszą nam zatruć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 20.07.12, 13:48 Skoro na plakatach podana data od 30 lipca, nalezy przypuszczać, że chodzi o nowy program tv. W radio też chyba słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 20.07.12, 14:07 nie nazwałabym Okrasy pseudokucharzem, facet jest uznanym szefem kuchni co do Pascala się nie wypowiem, bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 20.07.12, 14:15 anel_ma napisała: > nie nazwałabym Okrasy pseudokucharzem, facet jest uznanym szefem kuchni > co do Pascala się nie wypowiem, bo nie wiem W samej rzeczy. Wyróżnienia Michelina same się nie przyznają. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 20.07.12, 15:56 Właśnie, Okrasa jest profesjonalistą, natomiast Pascal chyba gwiazdką telewizyjną. Ale może wesprze go silny sztab fachowców. Ja jeśli znajdę czas to pewnie zobaczę, a jeśli ktoś nie ma ochoty i ukradli mu pilota, to pozostaje mu wyrzucić telewizor przez okno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.12, 15:15 W jaki sposób ci panowie zatruwają ci lato? Pilota ktoś ukradł? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 20.07.12, 17:47 Okrasa pseudokucharzem? Nie powiedziałabym W jaki sposób Ci lato zatruwają? TV można wyłączyć.. jest taki specjalny przycisk na pilocie.. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 20.07.12, 20:46 Łaskawie odczep się od Okrasy. Świetny kucharz i sympatyczny prowadzący - w dodatku jedyny, oprocz sp Kuronia, który zajał się kuchnią polską. Powinni mu pomnik postawić czy coś. Poza tym - wyłącz telewizor, jak ci się nie podoba, albo zmień kanał. Chociaż istotnie - methhhoseksualny, ciapusiowaty Pascal w groźnie marszczący brew na plakatach i w ogóle w sosie maczo jest kompletnie nieprzekonywujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geez Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.12, 00:01 Nie chcesz - nie oglądaj. A reklama jak każda inna. Mnie bardziej denerwują reklamy leków przeciwbiegunkowych na przykład. Ktoś cię przywiązuje siłą do krzesła i sadza przed telewizorem? Naprawdę nie masz większych problemów? A Okrasa to bardzo dobry kucharz. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 21.07.12, 12:28 Tak, albo którejś z sieciówek handlowych. Zapowiedzi 'programu' nie lecą w blokach autopromocyjnych, ale między innymi reklamami. Grubymi nićmi szyte, chociaż widać, ze wpakowali w to mnóstwo forsy, bo reklam jest mnostwo wszędzie. Podejrzewam, ze i ten wątek założył ktoś kupiony. Odpowiedz Link Zgłoś
posenerka Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 21.07.12, 13:26 Ja tam Okrasę bardzo lubię za to CO gotuje i JAK gotuje. Ma świetny image i chcę wierzyć, że to nie image, że jest taki sympatyczny i swojski naprawdę. Na polskim rynku nie ma sobie równych. A plakat widziałam wczoraj pierwszy raz i wciąż nie wiem who is who na tym plakacie. Nie mam pojęcia, który to Pascal a który Okrasa, chyba ktoś przesadził z photoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geez Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.12, 23:19 no dokładnie mam ten sam problem. Wyglądają jak dwóch groźnych panów po pięćdziesiątce. Nie wiem który to który :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 25.07.12, 13:38 "Ma świetny image i chcę wierzyć, że to nie image, że jest taki sympatyczny i swojski naprawdę. Na polskim rynku nie ma sobie równych.ę Jest taki naprawdę :) bardzo fajny, równy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 25.07.12, 13:42 pinos napisała: > "Ma świetny image i chcę wierzyć, że to nie image, że jest taki sympatyczny i s > wojski naprawdę. Na polskim rynku nie ma sobie równych.ę > > Jest taki naprawdę :) bardzo fajny, równy facet. Potwierdzam. U nich zresztą to rodzinne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 22.07.12, 20:12 Po pierwsze - grzeczniej, po drugie: ten wątek bez wątpienia reklamuje akcję reklamową, w której za dwa tygodnie wystąpią obaj celebryci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwaśna śmietana Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.home.aster.pl 24.07.12, 08:36 www.wirtualnemedia.pl/artykul/pascal-kontra-okrasa-brodnicki-i-okrasa-reklamuja-lidl Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 24.07.12, 09:31 No i wszystko jasne :) Przyznam że ktoś nieźle wymyślił tą kampanię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszmiszka Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.pl 25.07.12, 08:50 A ja bardzo lubię Okrasę, bo jest, po prostu, sympatyczny. W sprawach kuchni orientuję się mało, ale Okrasa sprawia na mnie wrażenie faceta, który świetnie zna się na tym, co robi. Na pewno nie można go nazwać pseudokucharzem. Pascal - to wg, mnie gwiazdka. Program obejrzę, z czystej ciekawości. A kogo to mierzi, to chyba może odpuścić? No, chyba, że ma akurat przystawiony do głowy pistolet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.psat.pl 26.07.12, 12:22 to będzie reklama Lidla, a nie program tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 26.07.12, 13:19 Gość portalu: dss napisał(a): > to będzie reklama Lidla, a nie program tv :) przeciez to od 2 dni wiadomo. nie czytasz watkow w ktorych sie wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 30.07.12, 23:23 Trochę rozczarowana jestem :) www.youtube.com/watch?v=HzltrYUwnwk Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 30.07.12, 23:42 no właśnie :( miałam nadzieję na program kulinarny Odpowiedz Link Zgłoś
n_ina Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 22:35 też miałam nadzieję na program kulinarny, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaKw Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.ennet.pl 31.07.12, 13:22 A nie macie już dość tego wszelkiego gotowania na ekranie? Bo ja tak! Jak nie ma pomysłów na dobry program to się emituje wszelkie tańce z gwiazdami,jak oni śpiewają i jak oni gotują. Zapchajoczy,po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniazone Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 22:40 osobiście nie mam dość ale wolałabym więcej programów "amatorskich" typu ugotowani chociaż do pascala mimo wszechobcenych kostek knorra czuję sentyment, lubiłam jego programy za ta udawaną niemoc słowną, za ciepłą atmosferę, kolorowe gotowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 15:10 Mnie by szkoda było nazwiska. Ale pewnie kasa taka poszła, że osłodziła gorycz reklamowania dyskontu. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 16:42 nie mam dosyć gotowania na ekranie ,może dlatego ,ze nie znalazłam dla siebie programu czy porowadzącego ulubionego . Nie mam kuchni tv ,może wtedy bym się nasyciła :) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 22:38 Jesli kucharz chce istniec w telewizji, musi sprzedać nazwisko jakiejś marce - taki jest polski rynek. Więc reklama nie jest niczym dziwnym. Widziałam przepisy obu kucharzy i są ok. Imo robią dobrą robotę, edukując kulinarnie poprzez reklamy Polaków, poza tym wybrali dobre produkty i pokazali łatwe, ale fajne receptury. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniazone Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 22:44 pospisuję się poza tym spoty tv są na naprawdę dobrym i miłym dla oka poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 01.08.12, 00:52 Ale marka marce nie równa. Lexus jednak lepszy niż Lidl. No, bardziej przyziemnie powiedzmy - Alma, Silit, jakieś super noże - komponowałby mi się z Okrasą, Lidl, no cóż, pewnie dużo zapłacił. Swoją drogą, Kowalewskiego jako Sułka nie mogę słuchać, no po prostu nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 01.08.12, 20:19 Eeee tam. Kupuję od ponad pół roku w Lidlu i wiem, ze niektóre rzeczy są tam na naprawdę przyzwoitym poziomie, a w Almie mozna się naciąć na bardzo złe rzeczy, za to w paskudnie wysokich cenach. Marka-smarka :) Jak Lidl im duzo zapłacił, to i dobrze :) Za Pascalem nie przepadam, ale Okrasie się po prostu należy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniazone Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 31.07.12, 22:43 a czemu gorycz? lidl ma świetne produkty, określiłabym ten sklep mianem delikatesów sórd dyskontów skoro już ma taką nazwę do bani dla mnie jest dział z pieczywem - wszystko dmuchane, ale od pewnego czasu polubiłam kupowanie pieczywa w piekarniach, więc nie przeszkadza mi to i do bani jest dział warzyw - prócz ziół i sałat boję się cokolwiek kupić, jakieś to nieapetyczne i sztuczne ale warzywa z kolei kupuję na wsi lub targu lub miejscowym warzywniaku Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 01.08.12, 20:21 Dział z pieczywem jest fa-tal-ny! Brr, wszystko sztuczne i chemiczne, a pieczywo francuskie pieczone na miejscu z reguly oklapłe i zakalcowate. Zawsze jak przechodzę koło tych pieców to się dziwię, kto to i dlaczego kupuje. Jedyna smaczna rzecz w tym dziale to takie brązowe bułki o smaku precli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 14:22 Gość portalu: Niunia napisał(a): > Wali po oczach gdzie się nie ruszyć nachalna reklama tej treści. Czy ktoś wie o > co chodzi? > Czy Ci pseudokucharze nawet lato muszą nam zatruć? zamiast obrażać, lepiej jest zajrzeć do wikipedii - myslenie naprawdę nie boli pl.wikipedia.org/wiki/Karol_Okrasa pl.wikipedia.org/wiki/Pascal_Brodnicki wielu pseudokucharzy - celebrytów to może im ewentualnie ziemniaki na placki obierać Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Okrasa kontra Pascal lub odwrotnie 02.08.12, 14:08 sasqnia napisała: > To jest reklama Lidla (jak widać trafiona, bo wywołała spore zainteresowanie) ; > ) Uwielbiam jak ktoś się dopisuje do wątku bez czytania go :) Odpowiedz Link Zgłoś