Dodaj do ulubionych

Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź

28.06.04, 21:05
Szukam chłodziarko-zamrażarki. Wysokość do 160cm, zamrażarka na dole z trzema
szufladami. Czy ktoś taką posiada? Proszę o namiary (firma, typ, cena) i
refleksje na temat jej użytkowania.
Będę wdzięczna za wskazówki :)
Pozdrawiam!
Dagmara
Obserwuj wątek
    • Gość: Pichciarz Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź IP: *.proxy.aol.com 28.06.04, 21:18
      Być może nie jest to odpowiedź właściwa, ale...
      www.google.pl/search?q=ch%B3odziarko-zamra%BFalka&ie=ISO-8859-2&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl
      ...jak się toto różni od lodówki? Więcej miejsca do zamrażania?
      • dagg Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 28.06.04, 21:27
        Tak już szukałam, ale chciałabym znać konkretne wypróbowane modele... no wiesz,
        tak jak z przepisami;)
        Dagmara

• sandra75 Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 28.06.04, 22:26
      Mam taką firmy Candy, kupilismy kilka miesiecy temu i zdecydowanie odradzam -
      głośno chodzi, bulgocze, warczy i wydaje mnóstwo irytujacych dźwieków. Pan z
      serwisu zapewnił, że to minie z czasem, ale nie minęło.
      • dagg Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 29.06.04, 18:27
        Dziękuję, to już jakaś informacja... A jakie firmy jeszcze braliście pod uwagę?
        Dagmara

Jeszcze się taaam żagiel bieli...
        • Gość: Asia Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź IP: *.upc-g.chello.nl 29.06.04, 20:02
          Moi rodzice maja juz pare lat firmy Amika. Nie narzekaja, chodzi bez zarzutow,
          nie jest glosna, dobrze mrozi i chlodzi. Ma dwie szuflady i jedno
          pomieszczenie, ktore sie nie wyciaga, czyli razem trzy.
          • amused.to.death Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 29.06.04, 20:48
            widocznie zależy od szczescia, bo ja ze swojej Amiki jestem bardzo niezadowolona (za głośna:((((( )
    • dagg Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 30.06.04, 07:34
      Jakie to okropne!
      Trzeba wybrać, wydać pieniądze, a potem być zadowolonym...
      Dlatego nie lubię TAKICH zakupów!
      Pozdrawiam
      Dagmara

• Gość: anka Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź IP: *.icpnet.pl 30.06.04, 21:15
      Ja od półtora roku mam Polara, z dwiema szufladami, wys. ok. 1,40 (większe też są) - ogólnie jestem zadowolona. Jak się dobrze ją ustawi i wypoziomuje to nie hałasuje.
      • hela1 Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 01.07.04, 01:22
        Mam takowa Boscha, nie ma to jak niemiecka technologia! Chodzi cicho, mrozi tak
        jak ma, chlodzi tak jak ma, czyli bez zarzutow!
        • Gość: Just Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 09:07
          Mam Liebherra i jest to strzal w 10. Mama ma Polara i jest srednio zadowolona,
          babcia Electroluxa, a nam polecili wlasnie Liebherra, bo ta firma specjalizuje
          sie wlasnie w lodowkach. Jest swietna, w ogole jej nie slychac, mrozi swietnie!
          Polecam z czystym sumieniem!
    • the_ladybird Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 01.07.04, 10:40
      Ja mam elektroluxa, z trzema szufladami, tyle że wyższą, bo dwumetrową. Jestem
      z niej bardzo bardzo zadowolona :) a najbardziej z czwartej, nadprogramowej
      szuflady w zamrażalniku, zupełnie płaskiej, nie wiem, ma może ze 3-4 cm
      wysokości. Jest genialna do mrożenia pierogów.

Z tego co pamiętam, przy zamrażalniku trzeba zwrócić uwagę na szuflady. Moja
      ciocia kupiła amikę - szuflady siatkowe i przody przyklejane i po kilku
      miesiącach używania, za którym razem, ten przód został jej w ręce...
      • dagg Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 03.07.04, 18:52
        Dziś już prawie kupowaliśmy Amice, bo tak naprawdę to takich małych(do 160cm) z
        trzema szufladami do mrożenia nie ma wiele:( wW sumie tylko tę znalazłam.
        Ale w sklepie sprzedawca zasiał we mnie obawę, bo spytał czy to koniecznie musi
        być amica? No nie musi, ale mała musi być(bo się większa nie zmieści), no i
        zamrażarka musi być pojemna(minimum trzy szuflady). Ale teraz sama nie wiem...
        A Wy macie małe z trzema szufladami?
        Bo już zgłupiałam i mam wrażenie, że ta amica jest jedyna, ale to chyba nie
        możliwe..
        Dagmara

Jeszcze się taaam żagiel bieli...
        • sandra75 Re: Chłodziarko-zamrażarka, proszę o podpowieź 03.07.04, 21:41
          Moja Candy ma niecałe 160 cm i trzy szuflady na dole. Też szukaliśmy takiej do
          160cm bo tyle ma wnęka. Wiem, że takie robi też Whirlpool i Polar. Niestety, my
          oprócz wysokosci musieliśmy dopasowac szerokość - 55cm (60cm by nie weszła - i
          to nam bardzo zawęziło wybór).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka