26.10.12, 15:49

wczoraj na tv info obejrzałam reportaz o karaluchach zalewajacych Morliny.
ostroda.wm.pl/105024,Bomba-ekologiczna-w-Morlinach-Szczury-karaluchy-i-smrod.html
'Pokazywali jak te ochydztwa łaża po ulicach,oblegaja koła samochodów,w domach masakra.

I tak sobie mysle co z Zakładami Miesnymi?jak sie wdzieraja stadami do domów to i zajrza z chcecia do fabryki,paróweczki z mielonymi prusakami.

Bleee
Obserwuj wątek
    • Gość: geez Re: Morliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 17:16
      Czyżby pisała to osoba z jakiejś konkurencyjnego zakładu mięsnego? Idę o zakład, że tak :)
      Każdy zakład musi mieć wdrożony system haccp, poza tym obowiązkowo instalowane pułapki na wszelkie robactwo i owady, więc tych prusaków w parówkach nie byłabym taka pewna, a już na pewno nie bardziej niż w parówkach innych firm ;)
      • Gość: x Re: Morliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 17:35
        hehe to przegrałabyś zakład :) a poza tym to że każdy zakład musi mieć to i to, nie oznacza że z automatu ma jeśli w okolicy panuje jakaś epidemia
        • Gość: geez Re: Morliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.12, 15:53
          dlaczego przegrałabym? nie widzę powodów, by nie sądzić, że autor(ka) wątku to ktoś z jakiejś konkurencyjnej firmy robi klasyczny, standardowy, czarny pijar ;) to przecież dość często spotykane zachowanie :)
          • mmagi Re: Morliny 15.05.14, 10:56
            trochę póżno ale odpowiem,niestety żadna ze mnie konkurencja,nigdy nie robiłam kiełbas itp,były w TV duze programy na ten temat w Uwadze na TVN,ochyda jak pokazywali łażce po klatkach,murach czy po chodnikach karaluchy czy inne tam podobne:/
        • mmagi Re: Morliny 15.05.14, 10:58
          Sanepid zastanawiał sie czy nie ogłosic epidemii,nie wiem jak to w końcu sie skończyło
    • aqua48 Re: Morliny 27.10.12, 16:34
      Karaluch też białko?
    • Gość: slask Re: Morlinysalami ostrodzkie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 18:58
      mam pytanie dlaczego salami ostrodzkie jest krojone i paczkowane z oslonka, bardzo ciezko z krojonych wedlin jest pozniej ja sciagnac.Lubie Wasze wedliny ale za kazdyn razem sypie gromy na Wasza Firme.Mysle ze zmienie producenta!
      • Gość: Edi800 Re: Morlinysalami ostrodzkie IP: 213.215.218.* 14.05.14, 21:55
        No to zmieniaj :)
      • Gość: x może osłonka jest jadalna? IP: *.unitymediagroup.de 14.05.14, 22:43
      • mmagi Re: Morlinysalami ostrodzkie 15.05.14, 10:57
        a Ty do kogo to piszesz????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka