Gość: kasia IP: *.sosnet.pl 12.07.04, 17:27 która jest lepsza pod względem odchudzania??: -KLIMUSZKO NOVA (chętnie wysłucham opinii o niej.) -PU ERH (o której już dużo wiem.) będe ogromnie wdzięczna. to bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tusia Re: test herbat-wazne!!!!! IP: *.osiedle.net.pl 12.07.04, 17:50 Pu-Erh wzmógł moj apetyt i jeszcze przytylam... Potem sie dowiedzialam, ze to nie na kazdego dobrze dziala. A Klimuszko podobno skuteczna! Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: test herbat-wazne!!!!! 12.07.04, 20:29 Pu-erh to czerwona herbata wspomagajaca spalanie tłuszczu. Jak kazda w zasadzie czerwona herbata (takze oolong), a to slynne dzialanie zalezy od dlugosci fermentacji lisci herbaty. Nie jest to w zadnym stopniu herbatka odchudzajaca! Po prostu zwykla czerwona herbata o dobrych wlasciwosciach wspomagania trawienia, oczyszczania organizmu i spalania tluszczu. Ale nie nalezy w procesie odchudzania polegac jedynie na czerwonej herbacie! Co do Klimuszko - nie wiem dokladnie. To jest mieszanka jakichs ziol, moj kolega jej uzywa i mowi, ze wyraznie zmniejsza mu sie apetyt, kiedy pija te ziola. No i rzeczywiscie po kilku miesiacach widac efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: test herbat-wazne!!!!! IP: *.light.csk.pl 13.07.04, 08:06 pu-erh nie spala tłuszczu, po prostu wspomaga trawienie,a o tej 2giej nie słyszałam a zielonej nie pijesz? ona chyba też pomocna w odchudzaniu, właściwie nie wiem jak która działa, bo jak się odchudzałam, to do dużego kubka wrzucałam 1 torebke pu-erh i 1 zielonej, piłam po posiłkach, wydaje mi sie, ze lepiej mi sie wszystko trawiło, no ale na każdego nie działają one tak samo Odpowiedz Link Zgłoś