izu21 23.02.13, 21:39 Kolejna blogowa afera. www.youtube.com/watch?v=xEoBpQYn24c Co sądzicie o "zapożyczaniu" przepisów z innych stron? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menard44 Re: Modelowa kuchnia - aferka 23.02.13, 22:08 Pani "autorka" bloga ma parcie na szkło i tyle w temacie... Big brother, MasterChef, jakies konkursy na najpiekniejsza męzatke na swiecie... włos sie jeży... Po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Modelowa kuchnia - aferka 24.02.13, 00:54 nie jestem w temacie i nie rozumiem kto komu. Wpis na FB widziałam. Czy modelowakuchnia, to ta sama co w tv, czy ta z tv kradnie przepisy i zdjęcia modelowej, czy to są dwie różne osoby? Czy nawet trzy, z tą co ma parcie na szkło :D Teraz już się nie odnajdę :D Co do przepisów. Miło by było napisać, czy przepis mój, czy go znalazłam w sieci. Z drugiej strony, kto jest autorem pomidorówki, ciasta z jabłkami czy kolejnej tarty? Nawet jak się czasem coś samemu wymyśli, okazuje się, że to już było. Jednak na własne oczy widziałam zdjęcia i przepisy z przypisami, słowo w słowo, przekopiowane z innego bloga, bez wpomnienia o autorze. A to już nie jest w porządku. Zrobiło tak jedno z czasopism i jakaś kobieta w swojej ksiązce. Była też o to awantura i ucichła. Ciekawa jestem, jak to się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Modelowa kuchnia - aferka 24.02.13, 09:51 Co myslimy? Patrz poprzedni watek na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Modelowa kuchnia - aferka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 10:10 gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Modelowa kuchnia - aferka 24.02.13, 10:21 Wstawiasz w wyszukiwarke forumowa "blog plagiat przepisy" i na pewno wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Modelowa kuchnia - aferka 24.02.13, 10:24 bejrzalam na youtubie ten filmik i zaczelam sie zastanawiac kaj sie ta dzioucha godać ucyła czyli skad takie twory jak to dziewcze sie biora jej jezyk polski a szczegolnie wymowa i akcent ( w slowach) sa straszne!!!! a wracajac do blogow i kradziezy przepisow, dopoki nie bedzie jasnego prawa i mozliwosci szybkiego jego egzekwowania to takie sytuacje beda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Modelowa kuchnia - aferka IP: *.toya.net.pl 25.02.13, 08:28 Weszłam z ciekawości na tego bloga spodziewając się czegoś fajnego, a tu zupełna przeciętność. Żeby z tym od razu do tv latać, pokazywać, opowiadać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Modelowa kuchnia - aferka IP: *.tvk.torun.pl 25.02.13, 09:22 Myslimy, że disa powinna dykcje poćwiczyć i mysli uporządkowac zanim zacznie się 'brac za telewziję':O Takiego bełkotu- w każdym sensie- dawno nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś