Gość: kuch IP: *.man.polbox.pl 19.07.04, 15:56 Za sugestią na niedawnym wątku byłem dziś w Bomi na Puławskiej w Warzawie i niestey nie znalazłem. Gdzie w Warszawie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hispana Re: FILO 19.07.04, 16:16 w minieuropie na bonifraterskiej, chyba jedyne miejsce w w-wie gdzie widzialam filo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochla Re: FILO IP: *.chello.pl 19.07.04, 18:57 ja kupiłam w bomi w Klifie ok. 15 pln duuuży rulon w żółtawym pudełku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: FILO - co to jest? IP: *.proxy.aol.com 19.07.04, 20:30 Fillo to takie (głównie) greckie ciasto cieniutko rozwałkowane i podstawa do potraw zarówno słonych jak i słodkich. Wyobraż sobie ciasto w napoleonce - to coś takiego. www.cs.unc.edu/~barman/filo.html Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: FILO - co to jest? 19.07.04, 22:52 A, dzięki. Ja je znam w wersji ortograficznej "fyllo", i nie skojarzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuch Re: FILO - cd IP: *.man.polbox.pl 20.07.04, 09:12 Czy to znaczy że można na nim robić i słodkie i "wytrawne" tarty? A pizza? Odpowiedz Link Zgłoś