Dodaj do ulubionych

Pytanie o stek.

14.01.14, 10:42
Mam pytanie, potrzebuję zrobić coś z tego, ale na wynos, dla kogoś kto podgrzeje sobie potem to w mikrofali.
Mam stek z Biedronki.
Mam obiekcje, czy jak usmażę stek w domu i potem ktoś sobie podgrzeje w mikrofali (niestety innej opcji tam nie ma) to będzie w miarę zjadliwe czy nie bardzo?
Czy przyrządzić na jakiś inny sposób (nie wiem jaki), chodzi o to aby po sporządzeniu w domu później dało się odgrzać w mikrofali i zjeść jako/tako ze smakiem?
Obserwuj wątek
    • ania_m66 Re: Pytanie o stek. 14.01.14, 11:21
      absolutnie nie ma takiej mozliwosci.
      zapomnij o takim "steku". czy z biedronki, czy z harrodsa.
      mieso bedzie wylacznie do wyrzucenia.
      jedyne co mozesz zrobic, to kupic przynajmniej 1/2 kg (lepiej wiecej) miesa na steka w jednym kawalku - czyli tzw roastbeef i upiec w piekarniku na rozowo w srodku.
      wystudzony i cieniutenko pokrojony bedzie swietny na zimno na kanapki itp.

gazeta_mi_placi napisała:

> Mam pytanie, potrzebuję zrobić coś z tego, ale na wynos, dla kogoś kto podgrzej
      > e sobie potem to w mikrofali.
      > Mam stek z Biedronki.
      > Mam obiekcje, czy jak usmażę stek w domu i potem ktoś sobie podgrzeje w mikrofa
      > li (niestety innej opcji tam nie ma) to będzie w miarę zjadliwe czy nie bardzo?
      >
      > Czy przyrządzić na jakiś inny sposób (nie wiem jaki), chodzi o to aby po sporzą
      > dzeniu w domu później dało się odgrzać w mikrofali i zjeść jako/tako ze smakiem
      > ?
      • zlosliwiec.zlosliwiec Re: Pytanie o stek. 14.01.14, 15:25
        Albo cienko pokrojone plastry usmazonego na r+ lub m-r steka w salatce jakiejs w azjatyckim stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka