aganiok13 16.08.04, 14:39 Witam, gdzie w W-wie można nabyć biały lub zielony pieprz w ziarnach ? w sklepach "masowych" tylko czarny :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fido Re: Pieprz w ziarnach IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.08.04, 16:34 Wszystkie te pieprze i również jako mieszanka 4 rodzaje pieprzu można kupić w Spiżarni na ul. Słomińskiego 19, wejście od Dzikiej. pzdr, fido Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Pieprz w ziarnach 16.08.04, 19:09 Nie jestem z Warszawy ale w większych sklepach (gdzie jest coś poza Kamisem:) zapoluj na produkty Prymatu. Ja mam ich pieprz ziarnisty kolorowy(4 pieprze). Pyszny i super aromatyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Pieprz w ziarnach 16.08.04, 19:21 I jeszcze przy okazji polecam pikantna mieszankę pieprzy Kotanyi. Jest co prawda mielony ale bardzo , bardzo grubo. Jest tam oprocz 4 pieprzy też troche włoszczyzny, papryki ostrej(raczej pokruszonej niz zmielonej) i sól. super do pomidorów i białych sosów do makaronu Odpowiedz Link Zgłoś