csylwia 27.08.04, 17:32 Dzis po raz pierwszy postanowilam to przyzadzic, ale nastapilo wielkie fiasko... Przeslijcie jakies przepisy. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sanna99 Re: boczniak.... IP: 62.233.169.* 27.08.04, 17:44 hej, moj tata i ja po nim przyrządzamy to jak schabowe - obtoczone w jajku i bułce tartej i podsmażone na patelni - jajko przyprawione solą i pieprzem. Proste ale baardzo smaczne. Lubie boczniaki - mam nadzieję ze ktoś podrzuci jeszcze jakieś inne ciekawe przepisy. pozdrawiam, sanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniel Re: boczniak.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:25 Spróbuj poddusić z bialym winem, masłem, czosnkiem i ulubionymi ziołami. Chociaż ja najbardziej lubie jak schabowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: boczniak.... 27.08.04, 18:28 A ja jak klasyczne grzyby: duszone z cebulką w śmietanie z dużą ilością natki. Chyba można by je też wrzucić do leczo, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: boczniak....ekspresowy IP: 12.21.160.* 27.08.04, 21:42 Jako przystawka kapelusz, przykryty drugim talerzem,wkladam do microwave na 45 sekund, posypuje przyprawami (to dowolnosc, co kto lubi) i nastepnie kroje plastry koziego sera i do microwave na kolejne 20-30 sec., ale juz bez przykrycia. Serwuje na lisciu salaty (red leaf lettuce, nie tej lodowej) z kieliszkiem czerwonego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: boczniak.... IP: *.proxy.aol.com 28.08.04, 00:02 www.kago.com.pl/kplkul.htm Odpowiedz Link Zgłoś