Gość: Sqka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:50 Szkoda, że podczepiają się tu sprzedawcy i inne debeściaki. Nie wiem, jak wy, ale ja uważam to za nadużycie. Wiem, trzeba ich ignorować. I tak będę robiła. Pozdrawiam. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 14:56 Ja też nie cierpię takiego spamowania. Ale i tak najgorzej jest na Urodzie. Tam można się co i rusz natknąć na jakąś akwizytorkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Sprzedawcy sio IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 31.08.04, 15:05 coż, nie żebym ich broniła, ale każdy jakoś musi na życie zarobić, swego czasu sytuacja życiowa też mnie zmusiła do bycia akwizytorem chociaż nienawidziłam tej pracy. A forum jest ogólnodostępne i każdy może pisać jeśli chce. Zawsze można zignorować taki post. Mnie to nie przeszkadza, a na pewno mniej niż te wszystkie reklamy internetowe przysłaniające całą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 15:34 Gość portalu: Katka napisał(a): >A forum jest ogólnodostępne i każdy może pisać jeśli chce. Mylisz się. Regulamin Forum mówi wyraźnie, że: 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych Cały regulamin forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katka Re: Sprzedawcy sio IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 31.08.04, 15:52 ok, przyznaję się bez bicia, regulaminu nie czytałam. Ale w takim razie wszyscy forumowicze polecający jakiś artykuł konkretnej firmy łamią regulamin :) A ta Pani nie podała nazwy firmy, zaprosiła tylko na bezpłatny pokaz. Może ona po prostu lubi gotować i jeść w towarzystwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqka OK, ale niech w temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:13 zaznaczą np że są sprzedawcami, albo co. A może trochę przesadzam.. no może trochę. Przecież mogą się znależć chętni na prezentację. Ale wolę, jeśłi na forum kuchnia rozmawia się o kuchni, nie marketingu bezpośrednim. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 15:40 a' propos wiadomego urzadzenia.. są 2 wątki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=15351780&v=2&s=0 a moze wiecej? m, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liska Re: Sprzedawcy sio IP: 213.199.253.* 31.08.04, 15:55 Wątek jest zabójczy he he Dla mnie to denerwujące. Niech się lepiej zachwycają prawdziwi użytkownicy ,a nie akwizytorzy. Moim zdaniem jak już ktoś chce reklamować polecane przez siebie produkty/urządzenia lepiej by zrobił pisząc obiektywnie o 'umiejętnościach' danego ustrojstwa, a nie teksty w stylu: Urządzenie jest wspaniałe. Kropka. Chciaż jak popatrzę na niektóre swoje posty, to sama wypadam jak akwizytor;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 19:04 Też tak myśle. Ludzie szukają tu prawdziwych porad a nie pseudoporad od akwizytorów. Odpowiedz Link Zgłoś