Dodaj do ulubionych

Sprzedawcy sio

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:50
Szkoda, że podczepiają się tu sprzedawcy i inne debeściaki. Nie wiem, jak wy,
ale ja uważam to za nadużycie. Wiem, trzeba ich ignorować. I tak będę robiła.
Pozdrawiam.
S.
Obserwuj wątek
    • dafni Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 14:56
      Ja też nie cierpię takiego spamowania.
      Ale i tak najgorzej jest na Urodzie. Tam można się co i rusz natknąć na jakąś
      akwizytorkę.
    • Gość: Katka Re: Sprzedawcy sio IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 31.08.04, 15:05
      coż, nie żebym ich broniła, ale każdy jakoś musi na życie zarobić, swego czasu
      sytuacja życiowa też mnie zmusiła do bycia akwizytorem chociaż nienawidziłam
      tej pracy. A forum jest ogólnodostępne i każdy może pisać jeśli chce. Zawsze
      można zignorować taki post. Mnie to nie przeszkadza, a na pewno mniej niż te
      wszystkie reklamy internetowe przysłaniające całą stronę.
      • wedrowiec2 Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 15:34
        Gość portalu: Katka napisał(a):

>A forum jest ogólnodostępne i każdy może pisać jeśli chce.

Mylisz się. Regulamin Forum mówi wyraźnie, że:

6.
        Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
        Gazeta.pl przekazów reklamowych

Cały regulamin forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html
        • Gość: Katka Re: Sprzedawcy sio IP: *.gjpoland.com.pl / *.gjpoland.com.pl 31.08.04, 15:52
          ok, przyznaję się bez bicia, regulaminu nie czytałam. Ale w takim razie wszyscy
          forumowicze polecający jakiś artykuł konkretnej firmy łamią regulamin :) A ta
          Pani nie podała nazwy firmy, zaprosiła tylko na bezpłatny pokaz. Może ona po
          prostu lubi gotować i jeść w towarzystwie :)
    • Gość: Sqka OK, ale niech w temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:13
      zaznaczą np że są sprzedawcami, albo co. A może trochę przesadzam.. no może
      trochę. Przecież mogą się znależć chętni na prezentację. Ale wolę, jeśłi na
      forum kuchnia rozmawia się o kuchni, nie marketingu bezpośrednim.
    • marghe_72 Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 15:40
      a' propos wiadomego urzadzenia.. są 2 wątki.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=15351780&v=2&s=0
      a moze wiecej?
      m,
      • Gość: Liska Re: Sprzedawcy sio IP: 213.199.253.* 31.08.04, 15:55
        Wątek jest zabójczy he he
        Dla mnie to denerwujące. Niech się lepiej zachwycają prawdziwi użytkownicy ,a
        nie akwizytorzy. Moim zdaniem jak już ktoś chce reklamować polecane przez
        siebie produkty/urządzenia lepiej by zrobił pisząc obiektywnie
        o 'umiejętnościach' danego ustrojstwa, a nie teksty w stylu: Urządzenie jest
        wspaniałe. Kropka.
        Chciaż jak popatrzę na niektóre swoje posty, to sama wypadam jak akwizytor;-)
        • dafni Re: Sprzedawcy sio 31.08.04, 19:04
          Też tak myśle. Ludzie szukają tu prawdziwych porad a nie pseudoporad od
          akwizytorów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka