Dodaj do ulubionych

Cytrusowy napój

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 11:50
Kto zgadnie co to jest :
CYTRUSOWY NAPÓJ GAZOWANY – NAJLEPIEJ PODAWĆ SCHŁODZONY. SKŁAD: WODA, CUKIER,
DWUTLENEK WĘGLA, KWAS CYTRYNOWYI CYTRYNIAN SODU – REGULATORY KWASOWOŚCI,
BENZOESAN SODU – KONSERWANT. KOFEINA, GUMA ARABSKAI ESTER GLICEROLU ŻYWICY
ROŚLINNEJ – STABILIZATORY. NATURALNY AROMAT DO ŚRODKÓW SPOŻYWCZYCH, KWAS
ASKORBINOWY – PRZECIWUTLENIACZ. TARTRAZYNA- BARWNIK. ZAWIERA KOFEINĘ.
SYNTETYCZNIE BARWIONY. KONSERWOWANY CHEMICZNIE . PRZECHOWYWAĆ W CHŁODNYM
MIEJSCU I CHRONIĆ PRZED DZIAŁANIEM PROMIENI SŁONECZNYCH . WYPRODUKOWANO ZA
ZGODĄ PEPSICO. INC.PURCHASE N.Y. USA. PRZEZ ‘PEPSI COLA GENERAL BOTTLERS
POLAND” SP Z O.O….
Obserwuj wątek
    • Gość: siostra heli Re: Cytrusowy napój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:24
      Mnie to smakuje Mirinda! Cytrynowa bez skorki
      • Gość: broton Re: Cytrusowy napój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:27
        ... niestety siostro ... strzelamy dalej
        • Gość: siostra heli Re: Cytrusowy napój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:46
          no to pozostaje 7up, tez czuje sie gume arabska i regulator kwasowosci.
    • Gość: Nobullshit Re: Cytrusowy napój IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 05.09.04, 12:45
      Mountain Dew?

Płyn do udrażniania przewodów kanalizacyjnych?

Albo, skoro to takie "samo zdrowie", może jakiś reklamowany i zalecany
      przez pediatrów napój dla dzieci?
      • Gość: broton Re: Cytrusowy napój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 12:54
        ... MD .. strzał w dziesiątke - troche za szybko ... kobieta moja przeklina
        mnie , że namiętnie czytam składy art spożywczych ... ostatnio wpraił mine w
        osłupienie serek , w którym nie było sera ...
        ... nawiasem mówiąć czy w MD woda też jest syntetyczna ... czy może po prostu
        ze ściany ...
        • Gość: broton Re: Cytrusowy napój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:10
          ... wracając do napojów ... ciekawe , że nawet 100% sok robi się z ...
        • nobullshit Re: Cytrusowy napój 05.09.04, 13:28
          Gość portalu: broton napisał(a):

> ... MD .. strzał w dziesiątke

- troche za szybko ...
          Przykro mi :)))
          Ale smak tej cieczy był doprawdy niezapomniany.
          • Gość: broton Re: Cytrusowy napój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:58
            ... tak - podobnie różne płyny "energetyzujące" jakieś byki konie itp ... od
            dłużego czasu nie piłem coli - wczoraj jakoś wpadła mi w oko - zimna - wrazenia
            podobne - uświadomiłem sobie jak historia , własne przeżycia z młodości
            przewartościowują zwykłe rzeczy ( pamiętam jak ojciec zabrał mnie do Stylowej
            na pepsi z lodem , która właśnie pojawiła się w Polsce - to było coś ) ... a
            dzisiaj .?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka