Dodaj do ulubionych

siostraheliiiii

27.09.04, 11:40
gdzie znaczek z drakulą???

:)
Obserwuj wątek
    • siostraheli Re: siostraheliiiii 27.09.04, 11:45
      Hela do mnie przyjechala z rodzina, jak tu znaki projektowac?
      • Gość: Hela Re: siostraheliiiii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 11:47
        NIe ma czasu, bo wsuwa vegete!
        • jottka żaden 27.09.04, 11:50
          argument:( niech je szybciej
        • siostraheli Re: siostraheliiiii 27.09.04, 11:50
          A ty na forum siedzisz? Patrz, mnie nigdy nie chca wpuscic na neta w domu.
          goscie maja jednak przywileje.
          • siostraheli Re: siostraheliiiii 27.09.04, 11:54
            Ja tu w pracy siedze i musze projekty produkowac, to ona pewnie u mnie vegete
            wyjada. Przyjade do domu a tam pustki pewnie beda. i znowu sie bedziemy musialy
            winem zadowolic. No i akwawit mamy!
            • jottka dobra 27.09.04, 11:56
              ja rozumiem, że prawdziwy artysta za friko pracował nie będzie - sheba dla
              drakuli, pare kilo vegety dla ciebie? i znaczek na jutro?:)
              • siostraheli Re: dobra 27.09.04, 12:00
                Probuje ta pierone narysowac i mi nie wychodzi, bo to wyglada, jak klebek kurzu
                spod szafu. zadnej formy, same wlosy! Ale sprobuje!
                • jottka Re: dobra 27.09.04, 12:06
                  ooo, tak trzymac:) męki twórcze rzecz normalna, podziw, aplauzy i vegeta
                  zapewnione
                  • siostraheli Re: dobra 27.09.04, 12:11
                    I znowu oszukam hinduskiego kapitaliste kradnac czas w pracy.
                • Gość: Hela Re: dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 12:11
                  Polecam tez diably, ktore siostraheli pieknie tworzy, kulinarne tez sa.
                  Ja sobie wsuwam polski chleb z metka, nic mi juz do szczescia nie trzeba!i
                  • jottka no? 27.09.04, 20:51
                    gdzie drakula przetworzona artystycznie?
                    • siostraheli Re: no? 27.09.04, 23:07
                      wykaz cierpliwosc do jutra.
                      • jottka Re: no? 28.09.04, 00:14
                        no dobra, wykaże:) i tak już u jednej takiej od miesiąca o koci portret sie
                        dopraszam
                        • emka_1 Re: no? 28.09.04, 00:37
                          bo ty masz manię żądania portretów kotów, które sa szare i wyglądaja jak duch,
                          albo inny puch. poza tym karolek nadaje sie jedynie do ćwiczenia kroczków, na
                          studium zupełnie nie, no chyba, że śpi, ale wtedy to będzie wyłacznie studium
                          kociego tyłeczka :)
                          • jottka Re: no? 28.09.04, 00:41
                            zleceniodawcy takie odpowiadają i niech artysta nie marudzi:( karolkowi portret
                            sie należy jak psu zupa, najlepiej z szaleńczym błyskiem w oku:)

ostatecznie możesz sie wprawiać na wilusiu
                            • emka_1 Re: no? 28.09.04, 00:45
                              zdjęcie banderasa ci nie wystarczy? a wiluś może być, wielka czarna klucha.
                              a poza tym vegetą mnie nie mamiłaś, czuję się niedowartościowana:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka