Dodaj do ulubionych

Michał Bryś zastąpi Amaro

29.06.16, 16:19
Ale nie pamiętam w którym programie.
No proszę jak się można wysoko wybić z forum GW. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: x a Felix Bryś będzie jutro gwizdał IP: *.hsi09.unitymediagroup.de 29.06.16, 17:21
      na meczu Polska : Portugalia.
      Czy to są bracia?
    • bene_gesserit Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 29.06.16, 18:45
      Amaro odszedł z Piekielnej Kuchni, podobno dlatego, że nie chciał dłużej zgrywać chama i gbura. Się nie dziwię. Jak widać, chętny na zgrywanie się znalazł. Uważam, ze ten program jest głupi i toksyczny, jego walory poznawcze - żadne, a rozrywkowe wycelowane poniżej pięciu metrów mułu.
      • buka007 Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 29.06.16, 21:38
        a Amaro taki święty i nie wiedział, jaki jest format programu (zgrywanie chama i gbura)
        • Gość: miki202 Re: Michał Bryś zastąpi Amaro. Z piórkiem w de...? IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.16, 08:22
          Prowadzony przez głupków, z udziałem głupków i dla zupełnie świrniętych głupków. Ale Ramseya też taki jest. Obejrzałam jeden sezon, żeby zobaczyć, o co tam chodzi i głównie po to, żeby zobaczyć czy zażre. Oczywiście, że zażarło. Coś tak nieprawdopodobnie głupiego ma od cholery amatorów, a głównie amatorek, niestety. (I jak tu nie być seksistą?). Bieda w tym, że do tego poziomu FUN próbują doskakiwać wszyscy Polacy prowadzący programy kulinarne. Okrasa w durnej syrence, rzewny Jakubiak, wdzięczące się na kształt małpów panienki z Meteo. Nikt normalnie nie informuje, jak coś tam nowego ugotować. Jak nie będzie miał piórka w de... to nie będzie miał oglądalności. Chcemy oglądać to piórko przy gotowaniu kartofli. Ba, domagamy się tego. Uważamy, że to nam się należy.
          Wracam do kupowania książek z suchymi przepisami, bez obrazków wypastowanych befsztyków.
          • bene_gesserit Re: Michał Bryś zastąpi Amaro. Z piórkiem w de... 30.06.16, 19:21
            Mów za siebie. Ja oglądam angielskojęzyczne programy kulinarne, np Ricka Steina, Nigela Slatera, Marry Berry, ostatnio też The Fabulous Baker Brothers, a z rozrywkowych The Great British Bake Off i australijski i brytyjski (także w wersji dla zawodowców) Masterchef. I lubię Okrasę, w syrence go nie widziałam - a nawet jeśli gotował w syrence to nei zmienia faktu, ze jest sympatyczny, nie ma zadęcia, ma świetne, ale proste pomysły i jest zakochany w polskiej kuchni i polskich składnikach, a to się powinno cenić. Te wszystkie programy i ich twórców charakteryzuje finezja, dowcip, prostota i autentyczna pasja. Wiedzą mnóstwo, potrafią tę wiedzę przekazać i mają świetne przepisy.

Nie ma u wymienionych twórców ani w programach nic z wulgarnej, ogłupiającej maniery, o której piszesz, że jej rzekomo chcemy i że się nam należy. Byłabym wdzięczna, gdybys pisał wyłącznie w swoim własnym imieniu, dzięki z góry. I, seksisto, sprawdz sobie, ilu facetów na parcie na szkło, jeśli chodzi o lansowanie się w poskich programach kulinarnych.
          • kk345 Re: Michał Bryś zastąpi Amaro. Z piórkiem w de... 30.06.16, 22:05
            Co za frustracja się tu wylewa... Jakubiak rzewny, a Okrasa w syrence? Aha.

Tak czy inaczej Brysia lubię od czasu GP i bardzo się ciesze, ze się wybija! I zaryzykuje tezę, ze mu powiewa, co myśli o nim miki z forum Kuchnia
            • Gość: miki202 Re: Michał Bryś zastąpi Amaro. Z piórkiem w de... IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.16, 08:44
              I wszystko jasne
          • posenerka Re: Michał Bryś zastąpi Amaro. Z piórkiem w de... 04.07.16, 08:37
            Okrasę pobronię. Pokazuje jak polskie produkty, polską kuchnię unowocześnić. Gotuje dla wszystkich, no, może bardziej dla takich przeciętnych jak ja.
            No i wydaje się być zwyczajnie sympatyczny...

Czasami ma już się dość "jednorogich krewetek na chmurce z szampana". ;)
      • posenerka Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 04.07.16, 08:32
        Od słynnego Warsaw Show różnił się chyba tylko tym, że dział się w kuchni.

Trochę mi ciężko uwierzyć, że ci ludzie mieli cokolwiek wspólnego z kuchnią. Wyglądało to na kolejny reality show, wg stałego scenariusza (nie wydawane posiłki na początku, chyba stały punkt każdej serii).
    • mmagi Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 01.07.16, 11:23
      I dobrze,bo Basiura nie jest medialny,wygląd i ruchy muła:/
      • bene_gesserit Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 02.07.16, 11:09
        Nie przepadam za nim specjalnie, głównie z powodu jego książki kucharskiej, którą kiedyś wydał i z - głównie - z powodu występu w nieszczęsnym HK; natomiast co do jego zachowania/mimiki itd - facet jest introwertykiem po prostu, czego tu się czepiać?
    • gladys_g Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 05.07.16, 22:54
      Pamiętam!!! Strasznie pracochłonne potrawy pokazywał chyba :)
    • bene_gesserit Re: Michał Bryś zastąpi Amaro 13.11.16, 14:08
      Noi i co? Bo ja się zmusiłam do obejrzenia kwadransika tej chały i uważam, że żenująco.
    • Gość: miki202 Re: Michał Bryś zastąpi Amaro IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.16, 22:12
      No i co? Nadal uważacie, że to trzyma jakiś poziom?
      • Gość: x jakiś poziom jest zawsze, IP: *.hsi09.unitymediagroup.de 14.11.16, 23:34
        nawet poniżej dna.
        Jaka widownia, takie programy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka