Gość: stachu34 IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:41 gotować...a ja mam kłopot z kamieniem w czajniku bezprzewodowym.Może są jakieś sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omarta Re: Że wam się chce... 08.10.04, 12:43 kupić specjalny srodek na kamień albo zagotowac w czajniku ocet, tak robiła mama mojego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Poczytasz to forum ... 08.10.04, 12:44 ...to też Ci się zachce :) A na kamień dobry jest najzwyklejszy ocet,wystarczy zagotować 1/2 litra wody i wlac do wrzątku butelkę octu,odstawić na godzinkę lub dłużej i cały kamień się rozpuści.Później wystarczy czajnik porządnie przepłukać wodą.Na wszelki wypadek jednak przeczytaj w instrukcji co zaleca producent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Poczytasz to forum ... IP: *.bb.online.no 08.10.04, 12:47 To samo do ekspresu do kawy, przelewowego. Takim octowym soczkiem go od czasu do czasu poczestowac i chodzi jak Maybach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu34 Re: Że wam się chce... IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 12:47 Dzięki bardzo za podpowiedzi... Spróbuje z octem,ale z gotowaniem...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lomas Poczekamy zobaczymy z tym gotowaniem :) (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 14:55 Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Re: Że wam się chce... 08.10.04, 12:50 Wsyp kilka łyżeczek kwasku cytrynowego, zalej wodą i zostaw na noc. Powinno pomóc. a jak nie, w hipermarketach, na stoisku przy żelazkach są takie specjalne odkamieniacze w torebkach - wsypujesz chyba na pół godz, potem gotujesz wodę i po bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Że wam się chce... 08.10.04, 12:58 sposoby na co? żeby Ci się zachciało czy na kamień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu34 Re: Że wam się chce... IP: *.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:38 Mnie zawsze się chce,ale co z tego;)a sposób na kamień... Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay CORREGA TABS!!! 08.10.04, 19:37 Poważnie. Wszyscy znajomi dentyści tak robią. A na chęci kulinarne, to sama bym chciała wiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś