kristy4 10.10.04, 17:38 Potrzebuję przepis na dobre domowe krówki (ale nie z puszki). Wiem, że był podobny wątek, ale wyszukiwarka zbuntowała się... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poughkeepsie Re: Jak zrobić krówki? 10.10.04, 21:52 pewnie coś tu znajdziesz, krówkożerców u nas dostatek :) tinyurl.com/6k35wpzdr, P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Jak zrobić krówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:24 niestety, coś tu nie gra Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: Jak zrobić krówki? 11.10.04, 09:29 o, dzięki za cynk :) wkleiły mi się moje pozdrowienia w link :) już się poprawiam: tinyurl.com/3jbkd życzę mordoklejkowych sukcesów :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
edeka5 Re: Jak zrobić krówki? 10.10.04, 23:03 Przepis z "Książki poniekąd kucharskiej" Joanny Chmielewskiej. Osobiście nie testowany. Ciągutki - Rozpuścić na patelni ze ćwierć kilo cukru i zrobić z niego karmel. - W ten wrzący karmel włożyć łyżkę masła. - Mieszać wściekle. - Wciąż mieszając, wlać co najmniej z pół słoika śmietany. - Zdjąć z ognia i popatrzeć, co z tego wynikło. Odpowiedz Link Zgłoś