brunosch 12.10.04, 08:45 techniczne: czy Wam też zniknęła możliwość "odpowiedz cytując"? Mam kosz, nie mam cytowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malwis19 Re: pytanie 12.10.04, 08:48 brunosch napisał: > techniczne: > czy Wam też zniknęła możliwość "odpowiedz cytując"? Mam kosz, nie mam > cytowania. Zauważyłam,że mogę cytować gdy jestem zalogowana,ale jak widzę,ty cały czas się logujesz więc nie wiem dlaczego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: pytanie 12.10.04, 08:50 no, ja tez nie mam, a jestem zalogowana :> Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: pytanie 12.10.04, 08:53 poughkeepsie napisała: > no, ja tez nie mam, a jestem zalogowana :> Już jasne - dings w tym, że jak się otwiera treść całego wątku, to znika przy wpisach cytowanie, a jak otwiera się tylko jeden tekst (jak ja teraz), to cytowanie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: pytanie 12.10.04, 09:29 Cytowania przy rozwiniętym wątku faktycznie nie ma.Bez sensu jak dla mnie.Tutaj Tebe się tłumaczy po moim zapytaniu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=16590188&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: pytanie 12.10.04, 10:06 Strasznie głupie. I nie wiem, co ma ułatwić. Przecież większość po "zacytowaniu" kasowała wszystko, prócz tego, co było potrzebne, więc argument, o bezmyślności cytowania całych postów jest bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: pytanie 12.10.04, 10:11 Zgadzam się że strasznie głupie.Ale jak widać admini są niestety innego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: pytanie 12.10.04, 10:29 brunosch napisał: > techniczne: > czy Wam też zniknęła możliwość "odpowiedz cytując"? Mam kosz, nie mam > cytowania. Mam mozliwosc cytowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gourmet48 Re: pytanie 12.10.04, 10:37 > techniczne: > czy Wam też zniknęła możliwość "odpowiedz cytując"? Mam kosz, nie mam > cytowania nic nie zniknelo, wszystko jest po staremu Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: pytanie 12.10.04, 10:53 Jak masz układ drzewka i rozwiniesz wątek poprzez 'pokaż treść wszystkich' to wtedy nie ma opcji 'odpowiedz cytując' a była do wczoraj.Pojawia się tylko przed rozwinięciem wątku i tylko po otwarciu pojedynczego postu przez kliknięcie na jego tytuł.Zmiana jest na stałe ale nie wiem po co,tylko utrudnia IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
gourmet48 Re: pytanie 12.10.04, 11:01 tylko utrudnia > moim zdaniem ulatwia bo w moim poscie moge zamiescic tylko cytaty Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: pytanie 12.10.04, 11:30 Mnie wczoraj znikalo "wyslij" To dopiero jest klopot. Odpowiedz Link Zgłoś