tomasz273 18.10.04, 11:08 Słyszałem, że jest to hit na rynku kawowym. Dostał nagrodę za wykorzystanie najnowszych technologii, które po raz pierwszy zostały zastosowane w ekspresie domowym. Z góry dziękuje za każdą informację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomasz273 Re: a co, sprzedajesz? nt 18.10.04, 12:58 Nie sprzedaję. Chciałbym kupić ekspres, ale przedtem chciałbym się dowiedzieć jak się sprawuje i jaką z niego uzyskuje się kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
docg może inny? 18.10.04, 13:22 ostatnio wybierałem ekspres do kawy, padło na Saeco Super Idea De Luxe (nie sprzedaję ;-) ). Nie wiem, co potrafią droższe ekspresy (mój kosztował ok. 500 zł), ale temu niczego nie brakuje (kawa wychodzi o wiele lepsza niż z porzedniego - Rowenta Adaggio), może oprócz młynka, który musiałem kupić oddzielnie. Tak przy okazji - czy ktoś widział w sprzedaży kawę "Palazzo"? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz273 Re: może inny? 18.10.04, 14:46 Nie mam przekonania do ekspresów Saeco. Będąc u znajomego miałem okazję napić się kawy z ekspresu Saeco. Pierwszą kawę musiał wylać, bo była zimna. Cały czas poszukuję możliwości uzyskania kawy takiej jak we Włoszech, typowego espresso z kremową pianką, oleistego... Znajomy mówił mi, że mogę mieć taką kawę z dobrego ekspresu, dlatego zainteresowałem się włoskimi ekspresami, polecanymi przez koneserów kawy. Wolę trochę dołożyć i mieć maszynę, która spełni moje oczekiwania. Ps. Niestety nie widziałem tej kawy na półkach. Odpowiedz Link Zgłoś