Gość: bazylka IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 22.10.04, 15:21 brunosch o szołdrach dla mnie zapomniał albo nie znalazł... może ktoś inny da przepis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunosch Re: szołdry 22.10.04, 15:30 Bazylko! Ja bym miał zapomnieć??? Od samego świtu jest tu mój wątek KUCHNIA ŚLĄSKA i tam, specjalnie dla Ciebie szołdry, karminadle ze śledziem i pikle. Ale oczywiście pies z kulawą nogą się tym nie zainteresował... Wątek jak nic spadł na drugą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: szołdry IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 22.10.04, 15:32 a to pewnie dlatego nie widziałam, przepraszam! ja dopiero po południu miałam czas, żeby zajrzeć i po kuchni śląskiej już ani sladu idę szukać w odmętach drugiej strony ;-) (no i dziękuję pieknie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: szołdry 22.10.04, 15:32 szpinaku też nie widziałaś... Tu są szołdry: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=16932399 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: szołdry IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 22.10.04, 15:37 coś w tym jest, że szpinaku też nie widziałam gapa ze mnie obiecuję się poprawić ;-) szołdry znalazłam już sama i pewnie zrobię je szybciej niż szpinak :-) Odpowiedz Link Zgłoś