irajar 16.12.04, 12:05 Jak mi ten jogurt smakuje! Polecam - jest z cynamonem i rodzynkami i jakis taki troche waniliowy. Ktos tez posmakowal? Ija Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alusia Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 12:10 Oj tak! Przypomina szarlotkę, tylko jak na mój gust jest trochę za słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko 16.12.04, 12:23 za slodki i taki "kaszowaty" jednoczesnie. ale moze dlatego ze ja ich jogurtow wogole nie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko 16.12.04, 14:33 Wloska Mila produkuje z jablkiem, rodzynkami i orzeszkami piniowymi. Bardzo dobry, niezbyt slodki. Tyle, ze trudno go znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko IP: *.it-net.pl 16.12.04, 16:53 Uwielbiam te jogobelle!!!! Tylko zawsze musze na nia polowac, bo zaraz znika ze skklepow. Widocznie nie tylko ja na nia poluje ;-) Juz 4 dni nie jadlam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko IP: 150.254.115.* 16.12.04, 17:05 Ja nie lubię jogurtów jogobelli, bo mimo naprawdę dużego wyboru smaków, jogurty te są za słodkie, wręcz mdłe. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko 16.12.04, 17:07 Gość portalu: Cynamoon napisał(a): > Uwielbiam te jogobelle!!!! > > Tylko zawsze musze na nia polowac, bo zaraz znika ze skklepow. > Widocznie nie tylko ja na nia poluje ;-) > > Juz 4 dni nie jadlam ;( Zapraszam do Szczecina. U nas widocznie niema na nie popytu bo zalega na polkach i wyprzedaja potem taniej, bo sie im data waznosci konczy. Skusilam sie bo uwielbiam takie smaki ale to za slodkie i mdle za jednym razem. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:26 uwielllbiam ten jogurcik jest jeszcze serek ale Mlekow\vity (chyba) nazywa się "DAREK" i ma dużo rodzynek smakuje jak szarlotka Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko 22.12.04, 01:53 ostatnio też mój faworyt nie mogę się od niego odczepić (ale to pyszne przywyczajenie.. ;-) no i niestety muszę czasem za nim trochę się nachodzić najfajniejsze w nim jest to, że smakuje tak biszkopotowo-waniliowo a do tego jeszcze te rodzynki, cynamon, wanilia.. hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
yfcia Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko 22.12.04, 08:20 ja też bardzo lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Jogobella Zott: pieczone jabłko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 09:18 A kupic go kolo mnie to nadal wyczyn ;-) Z podobnych rzeczy jest na szczescie serek homogenizowany Serniczek z OSM Lubartow, czy Miechow (nie pamietam) czy cos w tym rodzaju i z okolic lubelskiego duzy prostokatny serek o smaku sernika na znimno z taka iloscia rodzynek ze jest ich gesto :-) Pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt serniczki z bakaliami.. 22.12.04, 09:27 a ja, jeśli o 'serniczek' chodzi, nabywam głównie taki produkcji toruńskiej OSM aromatyczny, mocno waniliowy, z rodzynkami - choć nie w przerażającej ilości, ale za to ze skórką pomarańczową pyszny jest! ta sama OSM robi go, też zresztą pod nazwą "serniczek', dla Leader Price (i ta wersja jest w porządku, tyle że mocniej zżelowana, ścisła) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: serniczki z bakaliami.. IP: *.it-net.pl 22.12.04, 15:15 Pewnie w wiekszosci miast takie serniczki robia i dobrze ;-) A ja wlascie dopadlam w sklepie jogobelle- ostatnia... Odpowiedz Link Zgłoś