ampolion 28.12.04, 03:27 Nic tylko szperać i kliiikać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwieta4 Re: SOS, Sos, sos 28.12.04, 03:43 Moj Drogi, czego sie drzesz!!!!!! o malo ataku serca nie dostalam, jak zobaczylam ten wpis. o co Ci chodzi? o pomoc, o jakis sos, czy jeszcze o co innego?????? juz mialam sie isc polozyc, ale adrenaliny mi sie tyle nagle wydzielilo, ze musze ochlonac, i to przy komputerze. no, to teraz spokojnie - czego dusza potrzebuje? towarzystwa na Forum? nie masz juz wyboru, tylko ja sie chyba ostalam, wszyscy grzeja stawy pod pierzynami (i lecza rozepchane zoladki pod temoforami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampolion Re: SOS, Sos, sos IP: *.nyc.rr.com 28.12.04, 05:30 A to dla rozrywki w robocie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwieta4 Re: SOS, Sos, sos 28.12.04, 05:47 masz szczescie, ze Cie nie moge zdzielic, po nocy takie brewerie uprawiac!!! ludzie sie obudza rano i pomysla, zesmy tu buszowali po pijanemu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampolion Re: SOS, Sos, sos IP: *.nyc.rr.com 28.12.04, 05:50 Zgubiem, poszukam. Tymczasem: whatscookingamerica.net/History/SauceHistory.htm A noc o 9tej (Pacific time)? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieta4 Re: SOS 28.12.04, 06:01 no, to juz lepiej, widac przynajmniej, ze pozytecznie spedzasz czas w oczekiwaniu na pobudke w Kraju. u mnie faktycznie 9 PM, ale ciemno to juz chyba robi sie o 5PM. nadrabiam zaleglosci forumowe, strasznie sie wyposcilam. nie wiem nawet co sie teraz w Kraju i na swiecie gotuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nimeska Re: SOS, Sos, sos IP: *.9.119-80.rev.gaoland.net 28.12.04, 07:58 klik klik klik :) odklikane ;) Odpowiedz Link Zgłoś