Gość: marghe_72 IP: *.acn.waw.pl 13.01.05, 12:14 Tez tak macie? Loguję sie ale to nic nie daje.. nie mam uprawnien?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: o co chodzi z wyszukiwarką i logowaniem? 13.01.05, 14:07 Wrzucilam "cannelloni". Wyskoczyly watki bez zalogowania i z zalogowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica miałam to samo 13.01.05, 14:10 pyatłam w wątku "wyszukiwarka" ale nikt mi nie odpowiedział. a ja chciała sięgnąć do swoich wypowiedzi z całego roku, a tu niby nie mam uprawnień :-( co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re:To co gadałem wcześniej 13.01.05, 14:13 jest po prostu do d...bani...))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nie 13.01.05, 14:17 wprawdzie szukajka gw nigdy rewelacyjna nie była, ale ostatnio w ogóle im portal szwankuje - nie tylko przy szukaniu domaga sie nagle logowania, ale i po zwykłym logowaniu pojawia sie info 'brak parametrów', 'nr wątku nieznany', wyrzuca z forum, gdzie sie własnie było itepe mam wrażenie, że koleżeństwo z obsługi portalu jakieś porządki robi:( historia uczy, że wtedy przez min miesiąc rozrywki gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re:Acha 13.01.05, 14:15 no i na gazecie trzeba sobie pocztę założyć...wów czas się logujesz i masz troszkę mniej problemów...a tak wogóle - to obsługa jest do d...bani...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica dispell, 13.01.05, 14:35 większość z nas się loguje... i tez ma problemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: o co chodzi z wyszukiwarką i logowaniem? 13.01.05, 14:21 Wszystkie problemy z forum i portalem najlepiej zgłaszać na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Z tego co wiem wyszukiwarka jest ostatnio modernizowana,stąd mogą wynikać kłopoty przy korzystaniu z niej.Ale tak jak napisała Jottka zapowiada sie jak zwykle wesoło ;( zanim wszystko się dotrze niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: o co chodzi z wyszukiwarką i logowaniem? 13.01.05, 14:24 dziuunia napisała: > Z tego co wiem wyszukiwarka jest ostatnio modernizowana pewnie ze zmęczenia się przejęzyczyłaś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: o co chodzi z wyszukiwarką i logowaniem? 13.01.05, 15:05 jottka napisała: > > pewnie ze zmęczenia się przejęzyczyłaś?:) :))) No tak,powinnam napisać,że im się wydaje że ją modernizują :) Odpowiedz Link Zgłoś