Gość: landsbergk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 09:32 Od marca rozpoczynam nową pracę, która wiązała się będzie z wyjazdami do Hongkongu i Kantonu dwa razy do roku. Szykuje się wielkie szaleństwo kulinarne! Hurraaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: El Padre Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:38 No to szykuj kasę na fajnego laptopika bo tam (Hongkongu) podobno chodzą za grosze. Aż wstyd kupować. Będziesz bardziej mobilna. No a przede wszystkim to zazdrościmy, zazdrościmy. Skręca aż nas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiechnięta Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) IP: 213.17.230.* 20.01.05, 09:45 Jasne jasne jasne, że masz super:) Po prostu bardzo smacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 09:59 GRATULACJE! super, ale bedzie się działo! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 10:10 I chyba bedziesz relacjonowac na żywo ? Nam znaczy? super! Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 10:13 Uprzejmie zazdroszczę. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qcharzowa Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 10:20 super, nie ma to jak fajna praca. No to poznasz nową kuchnię od zaplecza :) czekamy na wspaniałe donosy i przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 10:26 Ależ Ci zazdroszczę! I cieszę się bardzo, że minęły smutne dni. Powodzenia! Czekamy na relacje. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
opiumm Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 12:04 Ja też (wnioskuje po ip) jestem ze Szczecina i też chcę taką pracę! K. Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) 20.01.05, 12:19 A ja zamawiam sobie u Ciebie cale mnostwo nowych przepisow z Twoich podrozy min. kulinarnych ;-)) Gratuluje serdecznie sukcesu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landsbergk Re: Pochwalić się muszę!!!! :-) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 15:10 Solennie obiecuję, że jak przywiozę jakiś nowy przepis to się pochwalę! Ale na razie to dzielenie skóry na niedźwiedziu ;-) Najbliższy wyjazd pewnie nie wcześniej niż za pół roku, o ile się oczywiście sprawdzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś