Gość: gonia IP: *.oaza-dd.com 30.01.05, 12:28 zieloną pastę curry pastą czerwoną? mam rewelacyjny przepis na tajską zupę z kurczaka, ale, niestety, zielona pasta sie skończyła... :-((( a w przepisie jest wyraźnie - zielona..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dispell Re: czy mogę zastąpić..... 30.01.05, 12:34 Będziesz zwyczajnie miała smak odbiegający od oryginału, ale na pewno nie spartoli się przez to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: czy mogę zastąpić..... 30.01.05, 13:31 Raczej nie, mają zupełnie inne smaki :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: czy mogę zastąpić..... IP: *.oaza-dd.com 30.01.05, 13:40 o fak :-(((( musze w takim razie poszukac w internecie czegos z czerwona pasta.... Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: czy mogę zastąpić..... 30.01.05, 13:42 Mogę Ci podrzucić przepis na kurczaka w zielonym curry, ale curry robi się samemu, więc nie potrzebujesz gotowej pasty - chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: czy mogę zastąpić..... IP: *.oaza-dd.com 30.01.05, 14:40 hmmmm, jesli tylko mam wszystkie skladniki, to chetnie zrobie to curry..... poprosze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś