Gość: ewka IP: 150.254.115.* 09.02.05, 17:14 Który jogurt waniliowy jest najlepszy. Czy warto kupić śmietankowo-waniliowy Campiny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: jogurt waniliowy 09.02.05, 17:15 warto warto i jeszcze raz WART!-mam nawet aktualnie w lodowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neta Re: jogurt waniliowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:40 Polecam z Krasnegostawu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: jogurt waniliowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 19:45 Ja jestem uzalezniona od Jogusia z Krasnegostawu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_returned a ja na odwyku IP: *.pgi.waw.pl 10.02.05, 15:10 Z Krasnegostawu! z Krasnegostawu! A skąd ma wziąć jogurt z Krasnegostawu???? Dopiero jak sobie na wakacje pojadę na Roztocze, to sobie pojem! i maślanki popiję! Eh! I masło pachnące! Nie mówiąc o warzywach (zostały nam mrożone "skarby Roztocza" choć najlepsze mrożonki, to jednak mrożonki) Z wakacji przywożone są zawsze pomidory i mąka zamojska. Mąkę, to nawet czasem nam na święta przysyłają. Też jestem uzależniony od jogurtu z Krasnegostawu, ale go nie ma u nas! I od widoków z Krasnobrodu i Zwierzyńca też jestem uzależniony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: jogurt waniliowy IP: *.chello.pl 10.02.05, 08:12 Polewam nim owoce byle jakie i zanim podam, juz mi rodzina wyjmuje z ręki! Odpowiedz Link Zgłoś
malcia12 Re: jogurt waniliowy 10.02.05, 08:22 a ja bardzo lubię jogurt waniliowy firmy JOGO, ale żadko można go w sklepach dostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: jogurt waniliowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:37 JOGUŚ Joguś i jeszcze raz Joguś, albo jeśli uda Ci sie dostać jogurt waniliowy ONKENa to bierz w ciemno pojawiły sie też pudingi Bakomy waniliowe do picia Odpowiedz Link Zgłoś
morechee Re: jogurt waniliowy 10.02.05, 15:02 Przepadam za tym z Campiny! Jest b.aromatyczny i odpowiednio słodki. Szkoda, że jest poootwornie kaloryczny... Odpowiedz Link Zgłoś