Gość: figa z makiem IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 19.02.05, 19:07 bo my tak, podwyzsza nam to subtelnosc w kucharzeniu, w wy tez??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedrek20 Re: lubicie sobie golnac jak gotujecie 19.02.05, 19:08 Owszem ale tylko piwko, dodaje fantazji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: lubicie sobie golnac jak gotujecie IP: *.chello.pl 19.02.05, 19:13 Nie. Gdybym "tak", to są dni w moim życiu, gdzie tyle przebywam w kuchni, że turlałabym sie po niej w stanie niekoniecznym... Zresztą, jeśli cokolwiek, to wolę po, do stołu. Nigdy sie nad tym nie zastanawiałam, ale teraz widzę, ze jeśli coś pijam w trakcie prac kuchennych, to tylko wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: lubicie sobie golnac jak gotujecie 19.02.05, 19:15 piwo tak. A jak tam rzodkiewki - były? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa z makiem Re: lubicie sobie golnac jak gotujecie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 19.02.05, 19:56 niestety ojjjej wczoraj nie bylo rzodkiewek, ale moj mily zarzadal sobie w najblizszym czasie tak mu sie spodobal pomysl, my wogole lubimy biala rzodkiew wiec.... chyba napewno polubimy i zaadoptujemy, viva a co golniecia to lubimy li tylko sobie do kucharzenia dobre winko typu bordeaux co zagrzeje i podniesie smaczki, figa pozdrw Odpowiedz Link Zgłoś
kikkera Re: lubicie sobie golnac jak gotujecie 19.02.05, 20:01 Czerwone wino i zwłaszcza wtedy, gdy przygotowywana potrawa wymaga ode mnie dużego nakładu czasu i odwagi... aha, i wtedy muzyka na full i zdarza mi się nawet potańczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: lubicie sobie golnac jak gotujecie IP: 206.73.209.* 20.02.05, 04:54 Ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś