Dodaj do ulubionych

Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!!

21.02.05, 09:59
Nie wiem gdzie zwrócic sie o pomoc, piesz wiec tu bo to prosba kulinarna.
Pewna mała 2,5 letnia dziewczynka o imieniu Michalinka,jest po ciezkiej
operacji usunięcia nowotwora i ma marzenie, aby cytat"Makłowicz ugotował jej
kapuste":).
Nie musi byc to kapusta, ale spełnienia takiego marzenia byłoby naprawde
cudowne dla niej i wszystkich dzieci leżących w Prokocimiu. Moze sa tu jacys
warszawiacy, ktorzy pomogliby nam skontaktowac sie z Panem Makłowiczem.
A tu strona Michalinki i jej marzenie:)
www.michalina.freshsite.pl/forum.php?cmd=show&id=1281&category=10&PHPSESSID=507c257ffd7f122af9f1b8ca1f62f9a7
Obserwuj wątek
    • marghot Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! 21.02.05, 10:12
      Można spróbować przez Wydawnictwo Znak, z którym Bobik współpracyje; przez
      Wprost - tam ukazują się artykuły Makłowicza.
      Powodzenia
      • Gość: Wodek 1 Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 10:15
        podaj maila
    • mwookash Proponuję 21.02.05, 10:19
      Skontaktować się z wydawnictwem Znak. Po przedstawieniu sprawy powinni podać
      kontakt. Mam telefon ale nie jestem upoważniony do przekazywania
      • olida Re: Proponuję 21.02.05, 17:44
        Mwookash - proszę, nie denerwuj się, nie warto. Twój post był jak najbardziej
        normalny, i ani trochę niewłaściwy. A to, że są ludzie i ludziska - trudno.
        Trzymaj się ciepło.

Pytanie do autorki postu : czy to akcja w ramach Fundacji Spełnionych Marzeń??
        Pozdrawiam
    • Gość: kiwi Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! IP: *.chello.pl 21.02.05, 10:33
      Ale on jest teraz w Australii
    • aniapatryk Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! 21.02.05, 12:59
      Dziękuję bardzo, nam sie nie spieszy az tak bardzo, Michalinka ma ostra diete
      jak narazie, wiec poczekamy na Pana Makłowicza jak wróci z Australii, byle
      tylko sie zgodził ugotowac dla małej:)
      • olabogga telefon do znaku 21.02.05, 13:38
        tel. (012) 619 95 00, 422 45 48, www.znak.com

można też probować skontaktować się przez TVP, "Podróże" są chyba robione przez
        oddział krakowski. producentką jest (chyba) Ewa Wachowicz.
        • lunatica poprawka - znak 21.02.05, 17:43
          www.znak.com.pl/
          i inne namiary
          www.znak.com.pl/onas.php
          • olabogga Re: poprawka - znak 21.02.05, 18:17
            przepraszam, omsknelo mi sie "pl".
            lunatica, dzieki za czujnosc:-)
        • emka_1 wachowicz 21.02.05, 18:47
          a dokładnie jej firma - promiss jest producentem, producenta wykonawczego nie
          pamiętam, kontakt z tvp raczej bez celowy, jeśli już, to z programem drugim.
          oddział krakowski tego nie robi.
          tel. do promiss (12) 226 79 48
    • aniapatryk Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! 21.02.05, 17:42
      Pomimio sporów, niedomówien bardzo, a bardzo dziekuje za pomoc:)))). Nie ma co
      sie kłocić, ciesze sie bardzo ze sa osoby które chcą pomoc. Prosze a tu wiecej o
      naszej ksieżniczce, która jest na najlepszej drodze ku wyleczeniu i która mam
      nadzieje bedzie miec spełnione swoje marzenie:)))
      www.michalina.freshsite.pl/
      www.michalina.freshsite.pl/forum.php?cmd=show&id=1281&category=10
      Pozdrawiam Ania
      • Gość: dalloway Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! IP: *.chello.pl 21.02.05, 21:40
        wysylam ci na maila gazetowego nr komórki
        bardzo proszę nie ujawniaj źródła, bo ja też nie jestem upoważniona do
        podawania tego numeru, ale myslę, że sprawa jest ważna i można złamać reguły
        ponieważ jednak pan jest porywczy, nie mów od kogo masz ten numer
        • Gość: cat-lover Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 21.02.05, 23:34
          Nie powinnas tego robic, Dalloway. To bardzo nie fair-prywatnosc tego czlowieka
          jest nie mniej wazna. Ja tez mam jego telefon ale nigdy w zyciu bym go nikomu
          nie dala, nawet wlasnej matce. Bo moze on sobie tego nie zyczy?
          Od tego jest firma ktora go reprezentuje/Promiss p. Wachowicz/, a sa tez i inne
          organizacje ktore takie rzeczy organizuja/np. nowo otwarta fundacja na Sw.
          Tomasza, nie pamietam nazwy/.
          Pamietaj na przyszlosc, ze moze jednej osobie robisz dobrze ale komu innemu
          krzywde......
          • ampolion Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! 21.02.05, 23:56
            Dlaczego to "dawanie telefonu"? Powiadomic go o sytuacji, podac adres
            internetowy gdzie wiecej o tym moze znalezc i niech sam decyduje. A jak sie
            nazywa jego program bo chyba ma cos w Internecie. Tam pewnie jest KONTAKT wiec i
            e-maila mozna by mu wyslac.
          • Gość: dalloway Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! IP: *.chello.pl 22.02.05, 00:20
            to nie jest jego prywatna komórka, tylko służbowa
            tej drugiej nie podałam
            bez przesady z tą prywatnością, jesli wybierasz życie publiczne, musisz liczyć
            się z utrata jej dużej części
            jak masz dosyć - wyłączasz telefon
            prawdopodobnie gdyby nie to, że znam styl działania firmy Promiss, gdzie nikomu
            sie nie spieszy, też proponowałabym droge służbową
            poza tym Promiss zajmuje sie wyłącznie produkcja filmową, inne aktywności
            Makłowicz załatwia sobie sam
            poza tym pracuję na tyle długo w branży, że wiem na co mogę sobie w stosunku do
            jej przedstawiciela pozwolić oraz jakie sa obyczaje dotyczące podobnych
            sytuacji ( jest niepisany kodeks wyjątków i chore dzieci do nich należą) i
            wybacz, ale krzywda to jest słowa zdecydowanie nieadekwatne

a to że akurat ktoś ma dosyc choleryczne usposobienie uzasadnia moją prośbę o
            nieujawnianie źródła - gdyby był np. flegmatykiem, nie obawiałabym się, że po
            przemyśleniu sprawy złości nie będzie

rzadko kiedy mam taka pewnośc jak teraz, że nie postapiłam nie fair
            ale oczywiście ogólną słusznosc Twoich uwag uznaję
            • Gość: cat-lover Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 22.02.05, 00:47
              Moze za dlugo zyje w Stanach gdzie podobna sytuacja bylaby nie do pomyslenia i
              stad moja reakcja. Ale musze powiedziec, ze do szalu doprowadza mnie naiwnosc
              wielu ludzi w Polsce-moja wlasna mama potrafi dac komus moj numer telefonu
              tylko dlatego,ze ten ktos o to prosi!!! I zupelnie nie moze zrozumiec, ze jest
              ok odwmowic - w takiej sytuacji bierze sie od czlowieka jego telefon i mowi, ze
              jesli corka bedzie zainteresowana to oddzwoni. Szczegolnie jesli chodzi wlasnie
              o osoby publiczne jaka jest p. M. On moze miec takich telefonow na peczki,
              czesc prawdziwych, czesc roznego rodzaju naciagaczy, niestety. Swiat sie bardzo
              zmienil ostatnio, na gorsze niestety i nalezy bardzo uwazac.
            • aniapatryk Re: Makłowicz- potrzebny pilny kontakt!!!!! 22.02.05, 08:02
              Dalloway dziekuje bardzo za numer telefonu. Zadzwonimy do Pana Makłowcza w
              ostatecznosci, w chwili obecniej jest napisany list do pana Makłowicza i
              własnie dostarczany.(nawiazany zostal kontakt z osobą bliską Panu Makłowczowi).
              Więc jak narazie nie wykorzystamy numeru telefonu, i napewno nie bedzie on
              nigdzoe rozdawany.
              Dziękuje jeszcze raz:)
              Ania
    • Gość: nalewka_figowa Fundacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 00:14
      Jest fundacja , ktora spelnia takie marzenia.
      Tam pracuja ludzie, ktorzy wiedza jak skontaktowac sie z aktorami , sportowcami
      ludzmi sceny itp........
      Prosba plynaca z fundacji zazwyczaj jest spelniana.
      Podaje link:www.mammarzenie.org/aboutUs.html

POWODZENIA!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka