Gość: zielona_herbatka IP: *.globsat.net / 213.25.121.* 23.02.05, 16:51 Nosze sie z zamiarem zrobienia brownie puddin z przepisu FK, dlatego mam pytanko czy ktos z Was juz to robil? Czy to jest smaczne. Z góry bardzo dziekuje :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Ja robiłam:))) 23.02.05, 17:38 Jest super:) - takie połączenie ciasta z puddingiem/budyniem Jak wyjdzie... tylko nie zawsze wychodził - przynajmniej mój. Raz (ale to tylko jeden jedyny raz wyszło takie lejące - w ogóle nie ciasto) - trzeba było jeść łyżeczką, ale było smaczne:)) Nie można też piec za długo po pudding zniknie i zostanie zwykłe ciasto czekoladowe. Trzeba więc DOKŁADNIE przestrzegać czasu pieczenia i wtedy wychodzi takie jak ma wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: brownie pudding, czy ktoś robił???? 23.02.05, 17:43 Robiłam raz.Wyszedł bardzo dobry i mocno czekoladowy i faktycznie jest warstwa budyniu na spodzie.Także polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dar_83 ja robilem, chyba ten sam... 23.02.05, 17:57 wg przepisu z bh&g new cook book (wydanie z 1976 - to dosc stary przepis :)). ale jesli sie nie myle to dokladnie ten sam przepis podawany byl tu na forum. robilem ok. rok temu, wyszlo niezle ale powtorki na razie nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś