Dodaj do ulubionych

Reklama TV

24.02.05, 10:27
Co sadziecie o produktach reklamowanych w TV przez np."Mango" czy inne firmy
zajmujace sie sprzedaza roznych artykulow gospodarstwa domowego,
multimikserow,supermikserow,super tarek do warzyw,naczyn.. itd.Czy ktos z Was
skorzystal z ich oferty? Jesli tak poprosze o opinie? Czy te ich produkty
rzeczywiscie sa takie rewelacyjne jak reklamuja?
Obserwuj wątek
    • Gość: kuch Re: Reklama TV IP: *.man.polbox.pl 24.02.05, 11:08
      Nie kupiłem nigdy z prostej przyczyny: są droższe niż na bazarkach gdzie takie
      niskiej jakości sprzęty są lepioej wycenione.
      Poza tym muszę dotknąć przez zakupem.
    • Gość: sceptyczna Re: Reklama TV IP: 213.17.230.* 24.02.05, 11:08
      Reklamowane przez nich produkty zwykle po trafieniu na "normalny" rynek mają
      ceny 4 albo 5 razy mniejsze.
      • jacek1f Re: Reklama TV 24.02.05, 11:14
        Kiedys dzieki nim dowiedzialem sie o maszynie do pieczenia chleba, ale
        oczywiscie kupilem na Allegu o niebo tansza a lepszą.
        Raz, tylko raz, kupilem takie ustrojstwo, ktore wyciska sok ze wszystkiego co
        ma w sobie sok :-(( - recznie oczywiscie. I to sobie chwalę - jest to
        nieodłączny sprzet wyjazdowy z nami wszedzie.
        Na Krecie zrobienie litra soku z kupnych lub zebranyh w ogrodzie pomaranczy
        zabiera jakies 8 minut, a i muskulatura sie poprawia:-)
        • Gość: szopen Re: Reklama TV IP: 206.73.209.* 24.02.05, 11:21
          Ogolnie to towary tak reklamowane sa po prostu duzo drozsze niz normalne bo
          taka reklama sporo kosztuje.
          Tu gdzie mieszkam to te kanaly TV maja swoje osobne stoiska w sklepach gdzie
          mozna owe towary nabyc.

Ale...

Bedac w Polsce pare lat temu w TV widzilalem reklame tarki do "wszystkiego"
          plastkiwa, sporo roznych wkladek itd.
          Nastepnie bedac w sklepie widzialem jak jednoreki (powaznie) sprzedawca ta
          tarke/krajarke obsugiwal robiac rewelacyjny pokaz kunsztu.
          kosztowalo kilkanascie zlotych.

Kupilem i sobie bardzo chwale, uzywana czesto, ostrza nadal niebezpiecznie
          ostre, ayiee sie boi dotknac, moim zdaniem rewelacaja.
          Sa wiec tam i produkty naprawde dobre i jest szajs wciskany naiwnym.
        • linn_linn Re: Reklama TV 24.02.05, 13:42
          Ten "kubek", jesli o to chodzi, to chyba faktycznie jedyny artykul wart
          kupienia. Juz w TV widac, ze warto. Niestety nie widzialam go nigdzie indziej.
    • Gość: antycyponek Re: Reklama TV IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 14:37
      Moja teściowa mieszka w Niemczech i często kupuje w takich telewizyjnych
      sklepach (QVC czy cosik takiego). Moje spostrzeżenia są takie, że są to towary
      drogie, ale często bardzo dobrej jakości (szczególnie meble, pościel, ale także
      sprzęt AGD). Czasem zdarzają się jednak totalne niewypały, jak tępe narzędzia
      do siekania jarzyn czy materac za 100 euro, z którego przez noc uchodzi całe
      powietrze. Nie wiem jak to odnieść do polskich "telezakupów", ale wydaje mi
      się, że jest to kupowanie kota w worku i albo jest drogo, albo jakość hmmm...
      niezadawalająca. A jak z kupowaniem ciuchów z katalogów? Ja na przykład
      nacięłam się raz i już nie zamawiam, wolę pomacać, przymierzyć i nigdy te
      szmatki nie wyglądają tak jak na modelce na zdjęciu.
      • mnkra Re: Reklama TV 24.02.05, 15:01
        Bardzo dawno temu kupilam na stoisku reklamowany w TV produkt Komplet tarek do
        jarzyn firmy Borner,Maja juz kilkanascie lat i noze wszystkie sa ostre,bialy
        plaskik,z ktorego sa wykonane lekko sie odbarwil od marchewki ale poza tym ok.
        teraz czesto widze,zwlaszcza przed swietami przed hiopermarketami sa stoiska
        gdzie mozna ten sprzet nabyc,nie jest to tanie ale warto kupic.I teraz sa
        dodatkow kolory plastiku pomaranczowy i srebrny,bardziej praktyczne niz bialy.
    • karmilla Re: Reklama TV 24.02.05, 15:58
      mama dostała w prezencie takie coś doobieraina ziemniaków. Ziemniaki trzeba
      najpierw umyć, dobrać jednakowej wielkości i nie za dużo (wchodzi około
      kilograma, albo i mniej), po obraniu wyoczkować, no i umyć ustrojstwo i
      ziemniaki. Ręczne obieranie zabira nieco mniej czasu, więc po jednorazowym
      użyciu zostało ładnie zapakowane - będzie prezent przechodni ;-)
    • jarek_zielona_pietruszka Re: Reklama TV 25.02.05, 00:02
      miałem starego master szefa kupionego od wędrownych akwizytorów.służył mi kilka
      ładnych lat.no ale nic wiecznego nie ma. Poszedłem na stadion i kupiłem nowy za
      12zł.niestety nie wytrzymał mojego majonezu i w trakcie pierwszego użycia
      wysiadł.reklamacji nie uwzględnili.podobnie był z drugim kupionym w slklepie,z
      artykułami nie odebrane z cła i odebrane przez komornika itp. kosztował 19zł.
      trzeci kupiony w sklepie agd w suwałkach podzielił losy pozostałych kosztował
      38zł.wreszcie kupiłem w tv shopie z pełnym wyposarzeniem kosztował 49zł plus
      koszt wysyłki. leży uszkodzony w pawlaczu i czeka na lepsze czasy. okazało się,
      że gwarancję ma ale tylko 6 mies. teraz kupiłemkolejny na stadionie za 10zł
      myślę, że też mie wytrzyma mojego majonezu ale to itak 1/5 ceny tego z tv shopu.
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka