ma_go 11.03.05, 10:39 Pytanie nudne,a może nawet już było.Jeśli tak to sory. Co przywieźć fajnego? Wyjazd baaaaaaaaaaardzo słuzbowy(tydzień),więc czasu na zakupy pewnie mało będzie:( No i musi być lekkie ,bo samolot:). Liczę na waszą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0str0m0 Re: Hong Kong 11.03.05, 11:08 zrob konsumpcje na miejscu a nie na wynos przywiez wspomnienia ku zazdrosci somsiadow i tesciowej nie zapomnij wpasc do klubu feniks w peninsuli z obowiazkowa wizyta w meskiej toalecie warto nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_go Re: Hong Kong IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 11:21 Ale to nie ja:(((.Małżonek jedzie.Niech i ja coś z tego mam w postaci ciekawych produktów:).Sam nie wybierze,bo się na kuchni wcale nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 oj... 11.03.05, 11:38 jojoj jojoj ty sie lepiej przeszmukluj z nim w bagazu to i skorzystasz kulinarnie i meza... menu dogladniesz ichnie smakolyki samonalepsze sa w minute po ugotowniu niech ci przywieze przypraw sto poszukaj na tym forum postu szopena "co przywiezc z chin" to samo nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma_go Re: oj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 12:02 Dzięki,poszukam. Nie musiałeś mnie tym doglądaniem.....menu denerwować:P Sam fakt podróży czymś cięższym od powietrza po niebie jest wystarczajaco stresujący:) Odpowiedz Link Zgłoś