lunatica 16.03.05, 11:41 ...co podać? Co podajcie? Co Wam podają - jeśli się trafi taka okazja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marghe_72 Re: Śniadanie do łóżka... IP: *.acn.waw.pl 16.03.05, 11:54 Sniadan w łózku nie jadam ale gdybym jadała to podałabym coś filmowego :))) grzanki z dzemem pomaranczowym , swiezo wycisnięty sok,, miseczkę z miodem jakos takie cos mi sie kojarzy ze sniadaniem w łozku Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 11:59 ja nie lubię do łóżka, bo okruchy ;)) ale jajko na twardo lub na miękko, jakaś grzaneczka lub świeże pieczywo, dżem własnej roboty najlepiej (pomarańczowy, ananasowy...), kawa z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica kakao... a potem - do kuchni! - tego miałam okazję 16.03.05, 12:34 doświadczyć... kakao do łóżka - rozpusta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: Śniadanie do łóżka... IP: *.spray.net.pl 16.03.05, 12:11 Ja to bym najpierw musiała dostać miskę z wodą i szczoteczkę z pastą, żeby sobie chociaż jedno oko umyć i zęby wyszorować. To by nie było zbyt romantyczne. Więc już wolę wstać i zjeść przy stole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Śniadanie do łóżka... IP: *.access.telenet.be 16.03.05, 12:18 Wlasnie podalam : goraca czekolade , belgijski wafel , kiwi i mandarynke meza zlamala grypa i lezy osobiscie nie jadam w lozku bo kot mnie budzi i ciagnie do kuchni i potem juz nie wracam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anu Re: Śniadanie do łóżka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:56 belgijski wafel=gofr, czy tak?? jak to robisz?czy kupujesz gotowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: ANU IP: *.access.telenet.be 16.03.05, 22:40 Tak to rodzaj gofra jedzonego na goraco bardzo slodki pachnacy na kilometr wanilia i ciagnacy Niestety nie robie , kupilam i podgrzalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanja Re: ANU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:22 to moze popularny rownież w Holandii stroopwafel? a od niedawna dostępny w Polsce jako tofinek? pychota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: ANU IP: *.access.telenet.be 17.03.05, 19:29 mozliwe Zalozylam specjalny watek z przepisem Odpowiedz Link Zgłoś
pinos Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 12:29 Omlet cesarski z rodzynkami moczonymi przez noc w Stroh'u. Tosty serowo-kaparowe. Ja chciałabym kiedyś dostać naleśniki... jedna z rzeczy do których podchodzę jak pies do jeża; mogę zrobić pitę, langosze, racuchy - naleśniki stanowczo wychodzą mi takie bardzo średnie; Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 15:35 tylko tosty francuskie i grapefruit;-)), kawa z mlekiem latte Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 16:23 dostaje dwa razy do roku :) na urodziny i dzien matki kawa z mlekiem gofry z miodem Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 17:07 Kawę, sok ze świeżo wyciśniętych cytrusów i coś tam, na co akurat mam ochotę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 20:15 jajo na miękko, bułka z miodem/konfiturą i kakao Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 21:00 nic specjalnego tost zapieczony z jajkiem i szczypiorkiem z dużą ilością mielonego pieprzu,tost zapieczony z dobrą szynką wędzoną nie parzoną zółtyn serem i pomidorem, polany keczupem. tosty takie fajne chrupiące ciepłe i pachnące. Do tego herbata z cytryną lub bawarka, no może na deser słodki rogalik z masłem i kwaśnąkonfiturą, apóźniej jeszcze kilkanaście minut drzemki w ciepłym łóźku. oj pomarzyć dobra rzecz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Śniadanie do łóżka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:01 Ja dokladnie tak samo jak Nobull :-))) Kiedys dostalam sniadanie do lozka- sok z pomaranczy, kawe i jajecznice -serwujacy mi te przyjemnosc facet nijak nie mogl zrozumiec, czemu zamiast rozplywac sie w usmiechach (wszak podobno kobiety marza o sniadaniach do lozka) powarkuje na niego... A ja po prostu jak po wstaniu nie pochlapie twarzy woda i nie umyje zebow to chora jestem. Tak samo nie zasne bez prysznica, chocbym nie wiem jak padala ze zmeczenia. Moze to dlatego, ze wodny znak jestem ;) ? Nie dla mnie takie sniadania! ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Śniadanie do łóżka... 16.03.05, 22:30 mogę podać choremu, ale to się nie liczy:) mnie można, o ile się obudzę, herbatę czystą mocną (czarną) a potem kawę z mlekiem, potem jeszcze jedną kawę, potem jeszcze jedną kawę:) żeby zjeść śniadanie muszę się całkowicie obudzić, a do tego muszę wstać inaczej zasnę z jajkiem na miękko i grzankami z konfiturą przylepionymi do twarzy:( Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 vindaloo z chutneyem i papadomem 18.03.05, 03:49 i milkszejk piwny nostromo Odpowiedz Link Zgłoś