roseanne 23.03.05, 16:14 wspomniales na watku kaszankowym o sosach owocowych do mies i warzyw grilowanych mozesz troszke wiecej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretawm Re: Jarku z Pietruszka w godle - sosy do grilla 23.03.05, 16:50 Przyłączam się do prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
j-lee Re: Jarku z Pietruszka w godle - sosy do grilla 23.03.05, 18:10 i ja... w szczególności interesuje mnie bardzo sos BBQ - taki o posmaku smolistym lekko słodkim (zresztą w maku go chyba robią tzn jakąś jego odmianę)... za cholere nie wiem jak go zrobic, ten posmak ? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Jarku z Pietruszka w godle - sosy do grilla 23.03.05, 18:22 Wczorajszy wątek kaszankowo-grillowy przeczytałam na dobranoc z wielką przyjemnością :) i tak sobie skojarzyłam , że gremialne otwarcie sezonu grillowego wypada u nas w pierwszy , długaśny weekend majowy , o ile pogoda jest przyjazna Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f tradycyjnie... 23.03.05, 18:29 ... ja, bo Jarek pozniej;-) Moze szeroka gama chutneyów rozno owocowych...?, uzywam na wsi z powodzeniem, zeby uciec od keczupu i musztardy czasem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=21541893&a=21542108 bbq, jak to najprostrze, ale oni dodaja octu! zeby wzmocnic smak.... www.gotowanie.wkl.pl/przepis3109.html bardziej jak ten: gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=1771 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Andzia Re: tradycyjnie... IP: *.fbx.proxad.net 23.03.05, 18:35 Jacku, czy ten chutney z zielonych pomidorow mozna jakos zakonserwowac na dluzej ? A jesli juz to jakbys radzil to zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
baky Jacek 23.03.05, 18:39 Próbowałeś sos śliwkowy firmy Woh Hup? Jeśli nie, to polecam. Kapitalny - szczególnie na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: Jacek 23.03.05, 18:46 Pewnie, ze go mam i uzywam! Świetny! (ten śliwkowy) Panno Andziu, z zielonych pomidorow - bez pasteryzacji (a mozna z nią wszak dla spokoju), a tylko taki bardzo gorący prosto z ognia wlany do sloikow, zakrecony i postawiony do gory nogami trzyma mi pół roku spokojnie. Dłużej nie, bo wyjadamy:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Andzia Re: Jacek IP: *.fbx.proxad.net 23.03.05, 19:38 To swietnie, dziekuje, bo rzadko mam dostep do zielonych pomidorkow, a bardzo lubie ! Odpowiedz Link Zgłoś