Dodaj do ulubionych

odgrzewanie tarty

IP: *.ula16.1000lecie.pl 11.04.05, 09:11
mam ochote na jakas tarte na ostro (ciasto francuskie, pewine pomidory, feta
itp) ale obawiam sie ze z mojej duzej formy wyjdzie tego za duzo na 2 osoby.
Mozna to potem jakos odgrzac?
Boje sie ze mi sie ciasto przypali a srodek bedzie zimny
Obserwuj wątek
    • narcyza5 Re: odgrzewanie tarty 11.04.05, 09:20
      a) w mikrofalówce
      b) w piekarniku - nie musisz nastawiac go przecież na 200 st. Jak nastawisz na
      50 st. będzie akurat do jedzenia. W razie zapomnienia najwyżej zeschnie, ale
      się nie spali
    • lunatica co masz na myśli pisząc 11.04.05, 09:21
      "dużej"?
      Nas jest dwoje i nie zdarza się, żeby coś zostało... Poza tym one zazwyczaj
      smakują na zimno. A i z samym podgrzaniem nie ma problemów. Na 15-20 minut do
      nagrzanego piekarnika, jeśli się boisz, że się przypali możesz nakryć folią
      lauminiową. Smacznego!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka