Dodaj do ulubionych

Gotowanie na kempingu

IP: 217.153.132.* 04.05.05, 09:49
Hej, hej Jedziemy pod namioty. Czy ktos moglby mi polecic, co mozna
przygotowac do zjedzenia, szybko i smacznie?? Moze macie jakies pomysly?:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: antycyponek Re: Gotowanie na kempingu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.05, 10:09
      A jaki sprzet macie? Polecam zabrac grilla i kuchenke gazowa. W zeszlym roku
      tak wlasnie zrobilismy i jedlismy: miesa, ryby i warzywa z grilla, pieczone
      ziemniaki, makarony, salatki, jajecznice, kukurydze i mnostwo innych pysznych
      rzeczy. Zabralismy ze soba tylko rzeczy, ktore mogly wytrzymac pare dni w
      upale, jak przyprawy, pare awaryjnych 'gotowcow', duuuzo wody mineralnej, ryz i
      makaron, reszte kupowalismy na miejscu (brak lodowki). Milego wypoczynku!
      • Gość: Solene Re: Gotowanie na kempingu IP: 217.153.132.* 04.05.05, 10:18
        Dziekuje za pomoc. Zabieramy kuchenke gazowa. Czy mozesz powiedziec
        jakie ''gotowce'' zabraliscie ze soba?:-)
        • Gość: antycyponek Re: Gotowanie na kempingu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.05, 11:33
          Bardzo niewiele, tzn. 2 zupki w proszku. Tak na wszelki wypadek, bo nie lubimy.
          Ale jeżeli bedziecie mieli tam w pobliżu jakieś sklepy, to chyba większe zakupy
          możecie sobie w ogóle odpuścić.
    • Gość: Kasia Re: Gotowanie na kempingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:23
      Moze jakies potrawy przygotowane w kociołku na ognisku?..ja i moja rodzina
      uwielbiamy zapiekanki z kociołka.
      • Gość: antycyponek Re: Gotowanie na kempingu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.05, 13:26
        Polecam:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=23294364&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka