Gość: Solene IP: 217.153.132.* 04.05.05, 09:49 Hej, hej Jedziemy pod namioty. Czy ktos moglby mi polecic, co mozna przygotowac do zjedzenia, szybko i smacznie?? Moze macie jakies pomysly?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antycyponek Re: Gotowanie na kempingu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.05, 10:09 A jaki sprzet macie? Polecam zabrac grilla i kuchenke gazowa. W zeszlym roku tak wlasnie zrobilismy i jedlismy: miesa, ryby i warzywa z grilla, pieczone ziemniaki, makarony, salatki, jajecznice, kukurydze i mnostwo innych pysznych rzeczy. Zabralismy ze soba tylko rzeczy, ktore mogly wytrzymac pare dni w upale, jak przyprawy, pare awaryjnych 'gotowcow', duuuzo wody mineralnej, ryz i makaron, reszte kupowalismy na miejscu (brak lodowki). Milego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solene Re: Gotowanie na kempingu IP: 217.153.132.* 04.05.05, 10:18 Dziekuje za pomoc. Zabieramy kuchenke gazowa. Czy mozesz powiedziec jakie ''gotowce'' zabraliscie ze soba?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycyponek Re: Gotowanie na kempingu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.05, 11:33 Bardzo niewiele, tzn. 2 zupki w proszku. Tak na wszelki wypadek, bo nie lubimy. Ale jeżeli bedziecie mieli tam w pobliżu jakieś sklepy, to chyba większe zakupy możecie sobie w ogóle odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Gotowanie na kempingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 13:23 Moze jakies potrawy przygotowane w kociołku na ognisku?..ja i moja rodzina uwielbiamy zapiekanki z kociołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antycyponek Re: Gotowanie na kempingu IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.05.05, 13:26 Polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=23294364&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś