berghoff 16.07.05, 12:24 Proszę o przepis na dobrą sprawdzoną polewę (nie mam czasu biec do sklepu po gotową, a swoje czasami nawet lepsze:-)) Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: polewa czekoladowa 16.07.05, 13:03 berghoff napisała: > Proszę o przepis na dobrą sprawdzoną polewę (nie mam czasu biec do sklepu po > gotową, a swoje czasami nawet lepsze:-)) > Z góry dzięki Ja parę dni temu wyszukałam podany na tym forum przepis na polewę i zrobiłam wg tego przepisu, wyszła bardzo dobra :) 4 łyżki masła 4 łyżki kakao 4 łyżki cukru 4 łyżki wody Wszystko rozpuścić w rondelku, mieszać aż powstanie gładka polewa, nie dopuścić do zagotowania. Ja to zrobiłam na parze. Podobno im więcej razy odgrzewana tym bardziej błyszcząca, tego nie miałam jak sprawdzić, bo zużyłam naraz całą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berghoff Re: polewa czekoladowa IP: *.jjs.pl 16.07.05, 13:08 Serdeczne dzięki, mam nadzieję, że mi również wyjdzie dobra :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toska.a Re: polewa czekoladowa 16.07.05, 14:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=25360287 oto wątek do polewy czekoladowej, mam nadzieje że ci wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś