Gość: ewka IP: 150.254.115.* 13.10.05, 18:47 Co sądzicie o serkach Bieluch (czy są słone?). A jak moglibyście ocenić jogurty tej samej firmy (Biomlek) w porównaniu na przykład z firmą Danone. Czy warto kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka q IP: 150.254.115.* 13.10.05, 19:16 Nie, pytam tak po prostu, bo zanim coś kupię to lubię poznawać opinie innych na temat danych produktów (czy warto itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Bieluch 13.10.05, 19:47 Bielucha znam tylko niebieskiego (naturalny) nie jest słony, raczej lekko kwaskowaty My lubimy.. ale nie mam apojęcia jakie to moze mieć znaczenie dla Ciebie :)) Jogurtów nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Bieluch 13.10.05, 20:19 Ok. 1/2 roku temu , miałam szczęście kupić stary serek Bieluch . Data na wieczku sugerowala , że jeszcze mogę go zjeść . Zawartość pudełka odebrala mi apetyt i chęć kupowania tego serka . Był poprostu stary - świadczyły o tym zielone plamy pleśni . Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Bieluch 13.10.05, 20:20 wina moze lezec po stronie sprzedawcy.. niekoniecznie producenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Bieluch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:05 Ja też jestem wielbicielką Bielucha- do naturalnego czasem dodaje koperek, pokrojoną drobno rzodkiewkę. Nie jest słony - raczej delikatny, można go zestawiać na różne sposoby, nawet polac miodem, gdy ma sie chotę na coś słodkiego. Lubię też ten w wersji ziołowej, warzywny jest za mdły, a za serkami paprykowymi i czosnkowymi nie przepadam. Moim zdaniem nie jest wcale taki drogi - 1,70-1,90 w porównaniu z innymi wcale nie wypada drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
dublin2 Re: Bieluch 13.10.05, 20:55 wedlug mnie najpyszniejszy na rynku, tylko malo go w pudelku i drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Bieluch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 22:48 Pyszny jest waniliowy!Choć szybko podchodzi wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampe Re: Bieluch IP: *.devs.futuro.pl 13.10.05, 23:51 ja też lubie bielucha, bardzo delikatny, dla mnie swietny polany miodem lub obłozony na kanapce powidłami śliwkowymi Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Bieluch 14.10.05, 21:34 Moja kotka jest fanką Bielucha od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Bieluch 15.10.05, 09:22 Doskonały na kładzione kluseczki serowe. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Bieluch IP: *.sds.uw.edu.pl / 212.87.0.* 15.10.05, 21:38 nooooooooo, pycha jest:>>ale polecam tez bardzo serek naturalny OSTROVIA, serek CAPRI-w smaku jak Ricotta, oraz serek smietankkowy ALMETTE.. do tego plasterek boczku pokrojony w kosteczke--wytopiony na patelni i tymi skwareczkami posypac chlebek z tym serkiem:>>>>>>>>..albo makaron+troszke tego serka+te kosteczki z plasterka boczku +swieze ziola-koperek:>> Bieluszek??bieluch jest tez pysznosciowy w zestawie::buleczka+BIELUSZEK+dzemik truskawkowy:>>>>>>>>>>>>.co myslicie????polecam ten makaron+bieluch+boczus.jak ktos zrobi, niech napisze,jak wyszlo:>>> Odpowiedz Link Zgłoś